Enestående certifikat for hygiejne

TOTOs toiletter danner ganske simpelt ikke vandtåger (aerosoler), der spreder bakterier eller vira til området uden for toilettet - og så er de meget nemme at holde rene. Det er baggrunden for, at toiletterne fik et hygiejnecertifikat i 2015. Resultater fra en ny test i 2020, bekræfter indholdet i certifikatet.

Den tyske professor Dr. Med. Klaus-Dieter Zastrow, har lavet forsøgene, der giver TOTO et certifikat for hygiejne.. Foto: Lindcor

08.07.2024

Sponseret

TOTO

I Tyskland udarbejdede den tyske professor Dr. Med. Klaus-Dieter Zastrow, en rapport i 2015. Den viste, at TOTOs kantløse toiletter med TORNADO FLUSH® og CeFIONtect-belægning forhindrer bakterier i at sprede sig. 

I 2020 testede han igen et TOTO toilet i forhold til, om det spreder bakterier - og denne gang også om det spreder virus, herunder COVID-19. Her fandt han endnu en gang, at der ikke spredes bakterier eller virus til toilettets omgivelser.

Professorens rapport bekræfter også, at den keramiske overflade på et TOTO toilet kan rengøres meget nemt. Rapporten konkluderede endvidere, at TOTOs toiletter lever op de høje standarder, man stiller til hospitalshygiejne i forhold til at forebygge infektioner.

DEN VIGTIGE SAMMENSÆTNING AF FUNKTIONER
Det er nedenstående sammensætningen af funktioner på TOTOs toiletter og douchetoiletter, der giver den enestående høje hygiejne. Tilsammen gør de nemlig toiletterne nemme at holde rene og sikrer, at der ikke dannes vandtåger, som kan sprede bakterier eller vira til toiletternes omgivelser:

  • Det effektive Tornadoskyl – Tornado Flush,
  • Kantløst design uden skyllekant 
  • Glat og smudsafvisende overflade CeFIONtect

Læs mere HER!

Mere fra...

08.07.2024TOTO

Sponseret

Enestående certifikat for hygiejne

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

04.06.2024TOTO

Sponseret

Hvilken vaskedyse er altid helt ren?

20.05.2024TOTO

Sponseret

Kalk - intet problem for et TOTO douche-toilet

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

29.04.2024TOTO

Sponseret

TOTO er bare god kvalitet