Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

Mange laboratorier kæmper med høje niveauer af flygtige organiske forbindelser (VOC’er) og støv, som påvirker personalets sundhed.

Geovent har installeret i alt 92 PERMA-udsugningsarme, der effektivt opsamling af VOC’er fra malingsprøver.. Foto: Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

18.06.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Hos Geovent er et sundt og sikkert arbejdsmiljø en af vores kerneværdier. Derfor er vi stolte over at have leveret en effektiv løsning til et større malingslaboratorium i Spanien. Denne løsning inkluderer opførelsen af udsugnings- og filtreringssystemer, som skal sikre et rent og sikkert arbejdsmiljø for laboratoriepersonalet. 

I tre forskellige laboratorier har vi installeret i alt 92 PERMA-udsugningsarme, der effektivt opsamling af VOC’er fra malingsprøver. Dette reducerer ikke blot skadelige emissioner men forbedrer også arbejdsmiljøet ved at minimere risikoen for eksponering for farlige kemikalier.


Installationen inkluderede også tre ATEX zone 2 ventilatorer, en ATEX zone 22 ventilator samt et ATEX støvfilter GFX2-12-4. Disse komponenter sikrer, at systemet lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder og kan håndtere eksplosive atmosfærer på en sikker måde. 

Overvejer du, hvordan du kan forbedre arbejdsmiljøet i dine faciliteter? Vi står klar til at assistere med løsninger, der opfylder netop dine behov. 

Kontakt os på tlf. +45 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk
#Arbejdsmiljø #VOC #PERMA #ATEX

Mere fra...

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!