Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

Geberit AquaClean er stadig et foretrukket valg af forbrugerne, der særligt værdsætter fem ting ved douchetoilettet:

Alba er det nyeste Geberit Aquaclean. Det kommer på markedet 1. april 2024.. Foto: Geberit PR

  1. Personlig hygiejne: Geberit AquaClean forbedrer personlig hygiejne ved at erstatte traditionelt toiletpapir med vand. Den blide vandstråle fra Geberit AquaClean's WhirlSpray-teknologi muliggør en mere effektiv rengøring og at man undgår irritationer, kløe eller ubehag, der kan opstå ved brugen af toiletpapir.
  2. Kvalitetsprodukt i højklasse: Geberit AquaClean er anerkendt som et ægte kvalitetsprodukt. Den omhyggelige forarbejdning og brug af materialer i høj kvalitet giver brugerne tillid til produktets pålidelighed og langvarige ydeevne.
  3. Nem rengøring og vedligehold: Dysens placering tillader nem udskiftning og sikrer optimale hygiejniske forhold, og den rengøres automatisk før og efter brug. Desuden har Geberit AquaClean en automatisk afkalkningsfunktion, der bidrager til produktets langvarige holdbarhed. 
  4. Design: Geberit AquaClean skiller sig ud med sit elegante design, hvilket er et vigtigt aspekt for danske kunder, der værdsætter æstetik og funktionalitet. Geberit AquaClean tilbyder en kombination af stilfuldt design og avanceret teknologi, som passer ind i ethvert moderne badeværelse.
  5. Brugervenlighed: Den nemme fjernbetjening og tilgængeligheden af en app giver brugerne mulighed for at styre forskellige funktioner uden unødige eller forvirrende knapper. Dette bidrager til en problemfri og behagelig oplevelse for forbrugerne.

___

Om Geberit: 

Geberit koncernen, der har aktiviteter verden over, er europæisk markedsleder inden for sanitetsprodukter og fejrer sin 150-års jubilæum i 2024. Geberit opererer med en stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande, hvilket giver en unik merværdi, når det kommer til sanitetsteknologi og badeværelseskeramik. Produktionsnetværket omfatter 26 produktionsfaciliteter, hvoraf 4 er beliggende i udlandet. Gruppen har hovedkontor i Rapperswil-Jona, Schweiz. Med omkring 11.000 medarbejdere i cirka 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på CHF 3,1 milliarder i 2023. Geberit-aktierne er noteret på SIX Swiss Exchange og har været inkluderet i SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Mere fra...

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører