Fire grunde til at vælge en elvandvarmer fra METRO THERM

METRO THERM er Danmarks suverænt største og mest velkendte leverandør af elvandvarmere, som vi har fremstillet på vores egen fabrik i over 70 år. I denne artikel giver vi fire gode grunde til, at du bør vælge elvandvarmer fra os.

Lige siden vores grundlægger Jørgen Christian Jørgensen i 1935 etablerede en decideret produktionsvirksomhed, har METRO THERM haft egen produktion. Først i indre København, så i Gentofte, i Birkerød og endelig i Helsinge, hvor vores fabrik ligger i dag.

Og siden slutningen af 1940'erne har vi produceret vores velkendte elvandvarmere på dansk jord. Med de mange år på bagen er teknologien også blevet udviklet, testet og forbedret gennem flere generationer. Det er det, der gør, at vores elvandvarmere fungerer upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset.

Derfor mener vi også, at det giver sig selv, at man bør vælge en elvandvarmer fra METRO THERM.

Men hvis du alligevel skulle sidde tilbage med en lille skepsis, har vi nedenfor samlet fire grunde til, at du bør vælge en elvandvarmer fra METRO THERM:

 1. Dansk kvalitet
  Vores elvandvarmere har leveret varmt vand til tusindvis af danske husstande gennem tiden. Vi producerer selv vores elvandvarmere på vores fabrik i Helsinge - og bruger kun kvalitetsmaterialer. 

  Den kompromisløse kvalitet i hver eneste, lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger en elvandvarmer fra METRO THERM, når det varme vand bare skal komme ud af hanerne helt uden problemer i de næste mange, mange år.

  Du kan læse historien om METRO THERMs elvandvarmere her.
   
 2. Hygiejnisk varmt vand
  Det varme vand opbevares i en stålbeholder, som hos METRO THERM er behandlet indvendigt med en specialemalje. 

  Det betyder, at beholderne er godt beskyttet mod rust, og at de typisk kan holde i mange år uden problemer. Samtidig giver emaljen giver bedre hygiejne, fordi bakterier i vandet får sværere ved at sætte sig fast i beholderen. 
   
 3. Nem installation
  Vores elvandvarmere passer til alle danske skabsmål og fås i en lang række forskellige størrelser. Derfor vil din METRO THERM-elvandvarmer let kunne installeres i din bolig. 

  Under selve installationen skal der blot tilsluttes et ophængsbeslag, to vandrør og et elkabel, og så er du ellers klar til mange års stabil og problemfri varmtvandsproduktion. 
   
 4. Lang holdbarhed 
  METRO THERMs elvandvarmere er kendt for en ekstra lang holdbarhed. 
  Holdbarheden skyldes bl.a. at alle elvandvarmere er behandlet indvendigt med vores egen specialemalje, som beskytter mod korrosion og bakterievækst.

  Derfor er det ikke usædvanligt at støde på en METRO THERM vandvarmer, som har fungeret problemfrit i 40-50 år. 

  Tror du ikke på os? 
  Så kan du her læse historien om Holger og hans utroligt holdbare vandvarmer, der efter 40 år stadig kører, som var den ny.


Du kan læse meget mere om vores elvandvarmere lige her

Mere fra...

05.06.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Nu kan du opgradere til myUplink

30.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor leje, når man kan eje?

22.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Kom til Inspirationsdagen 2024

14.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor få fjernvarme? Det er der flere (rigtig gode) grunde til!

07.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvide Sande har Danmarks (måske) billigste fjernvarme

01.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvor meget kan du spare med en varmepumpe?