Fjernvarmeunit i tyk vinterpels giver billigere varme

Med en fuldisoleret fjernvarmeunit og en ny generation af vejrkompensering er der op til 15 pct. at spare på varmeregningen i boliger med fjernvarme.

Løsninger, der luner, også på kontoen. Gemina Termix tilbyder et komplet program af fuldisolerede, energibesparende fjernvarmeløsninger til varme- og brugsvandsforsyning. De lever allerede nu op til fremtidige normer, og flere af dem leveres som standard med Danfoss ECL vejrkompensering, så man kan spare op til 15 pct. på varmeregningen..

Skru ned for varmen og spar penge. Det er der ikke noget nyt i, men nu kan det lade sig gøre at skrue automatisk ned for fjernvarmetemperaturen ved hjælp af vejrkompensering. Så sparer man på varmeregningen samtidig med, at man bevarer en behagelig temperatur.

Det oplyser firmaet Gemina Termix, der tilbyder elektronisk ECL vejrkompensering i sine nyudviklede fuldisolerede fjernvarmeunitter til parcelhuse. Fjernvarmeunitterne er superkompakte og kan enten hænge frit på væggen eller placeres i et almindeligt 60 cm skab.

Beregninger viser, at boligejerne kan spare 10-15 pct. eller mere på varmeregningen. 

Lad vejret bestemme

ECL vejrkompensering handler i korte træk om at lade vejret bestemme fremløbstemperaturen til varmeanlægget. Er det varmt udenfor, skruer automatikken ned for temperaturen, men er det koldt, hæves temperaturen. Det giver en langt bedre udnyttelse af fjernvarmen og reducerer samtidig CO2-udledningen.

Vejrkompensatoren er en lille boks med automatik, der enten er monteret fra fabrikken, eller som kan installeres af en vvs-installatør.

Fuldisoleret

Det forventes, at isoleringskravet til fjernvarmeanlæg skærpes inden for et par år for at optimere muligheden for større energibesparelse og for at mindske CO2-udledningen. Gemina Termix introducerede allerede i 2012 fuldisolerede fjernvarmeunitter, som er forberedt til disse krav og tilmed er superkompakte. 

Med fuldisolering sikres man optimal komfort ved et minimalt energiforbrug samtidig med, at isoleringen bidrager til en driftsøkonomi i topklasse. Det gælder, hvad enten der er tale om et parcelhus eller en ejendom med flere lejligheder.

Så ønsker man en energibesparende fjernvarmeløsning, når oliefyret eller gaskedlen skal erstattes af fjernvarme - eller hvis det eksisterende fjernvarmeanlæg skal fornys - så lever de danskproducerede anlæg fra Gemina Termix allerede op til fremtidens krav om vejrkompensering og isolering.

Man kan se Gemina Termix' nye produktserie med fuldisolering på fagmessen VVS'13, stand C-4727, i Odense Congress Center fra 17.-19. april - eller læse mere på www.termix.dk.

Mere fra...

14.02.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme til Horsens Statsfængsel

12.01.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme på abonnement

20.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

400 Termix-fjernvarmeunits til Aarhus’ nye vartegn Lighthouse

05.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Premiere! Se vores fem nye servicefilm om gulvvarmesystemet Icon2

31.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Gemina Termix udvider og er klar til fremtiden

22.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Største enkeltordre i Gemina Termix' historie