Flere kunder og flere ordrer – arbejdsmiljørådgivning med det rigtige udbytte

Kundekravene til virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde er stigende. Vi har derfor fokus på udbyttet for virksomheden i forbindelse med vores rådgivning – systematiske arbejdsmetoder, færre arbejdsulykker, bedre trivsel og dermed mindre fravær – al dette medvirker til færre omkostninger, flere kunder og flere ordrer.

Avidenz A/S er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, der leverer professionel rådgivning og løsninger indenfor arbejdsmiljø og miljø. Vi bygger vores rådgivning på en høj faglig kompetence, der tager afsæt i mange års erfaring inden for arbejdsmiljø og miljø.

Avidenz tilbyder specialviden og professionelle løsninger, der er kendetegnet ved høj faglig kompetence, når det handler om arbejdsmiljø og miljø. Omdrejningspunktet i rådgivningen er den viden, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk arbejde på området.

Vores mål er altid at levere rådgivning og løsninger, der lever op til virksomhedernes individuelle behov og forventninger.

Besøg Avidenz A/S på stand 2024 i Hal B og få en snak med vore konsulenter om et samarbejde målrettet din virksomhed og dit arbejdsmiljø.

Mere fra...

17.01.2024Avidenz A/S

Sponseret

Er du vores nye arbejdsmiljøkonsulent?

01.12.2023Avidenz A/S

Sponseret

Velkommen til Mikkel, ny SOSWEB-konsulent hos Avidenz

20.11.2023Avidenz A/S

Sponseret

Er du klar til at spænde Avidenz-hjelmen som vores nye arbejdsmiljøkonsulent på Sjælland?

07.11.2023Avidenz A/S

Sponseret

Få 5 fakta-ark til rensning af ventilationsanlæg

27.10.2023Avidenz A/S

Sponseret

Hvor meget og hvor ofte skal man instruere sine medarbejdere omkring sikkerhed og arbejdsmiljø?

09.10.2023Avidenz A/S

Sponseret

Virksomheders miljøpåvirkninger skal godkendes eller anmeldes