Flere kunder og flere ordrer – arbejdsmiljørådgivning med det rigtige udbytte

Kundekravene til virksomhedernes arbejdsmiljøarbejde er stigende. Vi har derfor fokus på udbyttet for virksomheden i forbindelse med vores rådgivning – systematiske arbejdsmetoder, færre arbejdsulykker, bedre trivsel og dermed mindre fravær – al dette medvirker til færre omkostninger, flere kunder og flere ordrer.

Avidenz A/S er en landsdækkende rådgivningsvirksomhed, der leverer professionel rådgivning og løsninger indenfor arbejdsmiljø og miljø. Vi bygger vores rådgivning på en høj faglig kompetence, der tager afsæt i mange års erfaring inden for arbejdsmiljø og miljø.

Avidenz tilbyder specialviden og professionelle løsninger, der er kendetegnet ved høj faglig kompetence, når det handler om arbejdsmiljø og miljø. Omdrejningspunktet i rådgivningen er den viden, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk arbejde på området.

Vores mål er altid at levere rådgivning og løsninger, der lever op til virksomhedernes individuelle behov og forventninger.

Besøg Avidenz A/S på stand 2024 i Hal B og få en snak med vore konsulenter om et samarbejde målrettet din virksomhed og dit arbejdsmiljø.

Mere fra...

07.06.2024Avidenz A/S

Sponseret

Pas på jeres natarbejdere, husk helbredskontrollerne

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

27.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Endnu en arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

17.04.2024Avidenz A/S

Sponseret

Ny arbejdsmiljøkonsulent hos Avidenz

26.03.2024Avidenz A/S

Sponseret

Digitaliser arbejdsmiljøet, og spar tid

14.03.2024Avidenz A/S

Sponseret

Nye overenskomst-regler for helbredskontrol ved natarbejde