Foliepose: mindre spild, større udbytte

Ved at bruge folieposer til dine limnings-, monterings- og tætningsopgaver i stedet for hårde plastik patroner, kan du reducere din affaldsmængde med mere end 90% og reducere CO2-udledningen betydeligt under transporten.

09.10.2023

Sponseret

TEC7

20x mindre emballage, 100% udbytte, 90% mindre spild

Vidste du, at den europæiske byggeindustri står for helt op til 35 % af den samlede affaldsproduktion i EU? Det skal vi gøre bedre.

På nuværende tidspunkt tilbydes klæbemidler og tætningsmidler for det meste i hårde plastikpatroner. På trods af de mange fordele ved disse patroner, har de nogle ulemper, især når det gælder bortskaffelse af affald. En hård patron har nemlig samme størrelse både før og efter brug. Så en fuld affaldsbeholder med tomme rør er dybest set ikke andet end luft. Det resulterer i en masse unødig CO2-udledning under transporten.

For at kompensere for dette lancerer Tec7 folieposer. De velkendte Tec7 fugemasser, men i en ny fleksibel indpakning, der indeholder op til 20 gange mindre emballagemateriale.
 


Mindre affald, større udbytte

​​Emballagematerialet til en foliepose er 15 til 20 gange tyndere end materialet i en standardpatron. Det medfører, at du i gennemsnit nemt genererer over 90% mindre affald.

Med hensyn til affaldstransport og bortskaffelse har folieposer også store fordele. En standardpatron fylder det samme før og efter brug, hvorimod en foliepose er fuldstændig komprimeret efter brug. Det medfører, at et kæmpe antal folieposer kan transporteres og behandles på én gang. En lille rulle folieemballage svarer til to paller tomme patroner. Det resulterer i en enorm 

Let at opbevare og lang holdbarhed

En af de mest almindelige bekymringer omkring folieposer er opbevaring og holdbarhed. En Tec7 foliepose er mindst lige så langtidsholdbar som en standardpatron, når den er forseglet korrekt.

For at gøre det muligt bruger Tec7 særlige adaptere med udskiftelige dyser. Adapterne indeholder to 'blade' på indersiden, der skærer gennem folien og dermed låser sig fast i patronen. Det gør, at dysen efter brug bliver siddende i patronen og lukkes, som du ville gøre med en standardpatron. Bladene åbner også patronen, hvilket også gør det unødvendigt at rode med sakse eller knive.

Hvordan bruger du en foliepose?

For at bruge folieposer skal du bruge et par ting:
 

  • Først og fremmest en Omnigun. Denne revolutionerende posepistol med trinløst justerbar kraftoverførsel holder den fleksible foliepose på plads takket være dens forseglende kammer. Du kan bruge Omnigun til både folieposer og plast patroner. Så hvis du på et tidspunkt ønsker at bruge en plast patron, kan du bare fortsætte med den samme pistol.
     
  • For det andet skal du bruge et Tec7-mundstykke + adapter. Du bruger det selvfølgelig til at dispensere limen, men takket være de to klinger på indersiden også til at åbne folieemballagen.
     

Du kan se meget mere om tec7 folieposerne her: http://tec7.com/da-DK/indlaeg/foliepose-mindre-spild-storre-udbytte

Mere fra...

17.10.2023TEC7

Sponseret

Tec7 er nomineret til Årets Gør-Det-Selv Favoritter 2023

09.10.2023TEC7

Sponseret

Foliepose: mindre spild, større udbytte

29.09.2023TEC7

Sponseret

Ét produkt til rengøring, affedtning og udglatning

25.09.2023TEC7

Sponseret

TEC7, men i en ny fleksibel emballage med 90% mindre spild

20.09.2023TEC7

Sponseret

TEC7 er ikke silikone, men hvad er det så?

23.05.2023TEC7

Sponseret

Mød TEC7 til VVS’23