Forbedring af indeklima og byggeprojekter ved brug af data fra avancerede sensorer

Har I brug for indsigt i klimadata indendørs, udendørs eller i bygninger som kontorer, skoler, byggepladser, kældre, lofter, lagre, udendørs opbevaring, tage og spær? Eller mangler I indsigt i jeres HVAC-systemer?

Vores mål er at give vores kunder fuldt overblik og kontrol over deres bygninger, når det kommer til indeklima.. Foto: Henrik Nørgaard | Condair A/S

18.03.2024

Sponseret

Mette Juul, Condair A/S

Hold dig opdateret på nyheder fra os på LinkedIn her

Som ledende leverandør af professionelle affugtere og befugtere præsenterer Condair A/S nu vores seneste tiltag: avancerede IoT-sensorer. De revolutionerer måden, hvorpå man kan indsamle og analysere data for proaktivt at arbejde med indeklima og fugtudfordringer.

Et optimalt indeklima er afgørende for enhver bygning, om det er et kontor, en lagerbygning eller under selve byggeprocessen. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af sensorløsninger, der fokuserer på overvågning og registrering af vigtige parametre som temperatur, luftfugtighed, fugtindhold i materialer samt CO2, VOC og partikler i luften.

Nogle af fordelene ved at overvåge indeklima og konstruktioner:

  • Automatiske målinger af CO2, VOC, partikler, radon, temperatur, luftfugtighed og fugtindhold
  • Tidlig advarsel med automatiske alarmer ved kritiske forhold
  • Lang batterilevetid og fleksibel montering for problemfri drift
  • Integration af data til energioptimering uden at gå på kompromis med indeklimaet
  • Identifikation og løsning af potentielle problemer for at forebygge skimmel og fugtskader, herunder indsigt i skimmelrisiko

Skræddersyet løsning, der giver den data, I har brug for

Vores løsninger er ikke kun begrænset til overvågning af indeklimaet; man kan også holde øje med særlige materialer. Tag for eksempel et af vores seneste projekter, hvor vi implementerede vores IoT-løsning i en ridehal. 

Ved at overvåge træet i tagkonstruktionen kunne slutbrugeren undgå potentielle fugt-, skimmel- og råd-problemer, der kunne opstå på grund af kondens som følge af varierende temperaturer og aktiviteter, fx vask og opbevaring af heste, ridestævner osv. 

Ved hjælp af vores sensorer får man ikke kun automatiske alarmer ved kritiske forhold men også adgang til en online platform, hvor data er letforståelige og giver indsigt i træfugt og risiko for skimmeldannelse. Dette muliggør identifikation og løsning af potentielle udfordringer, før de bliver til større problemer.

Vores mål er at give vores kunder fuldt overblik og kontrol over deres bygninger. Derfor tilbyder vi ikke kun avancerede sensorløsninger, men også muligheden for at integrere dataene i eksisterende HVAC-systemer og automatisere optimering af indeklima og energiforbrug.

Hos Condair A/S stræber vi efter at levere skræddersyede løsninger, der imødekommer vores kunders specifikke behov. Kontakt os i dag for at lære mere om vores innovative IoT-løsninger og hvordan de kan gavne dig. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om fugtmålere og få gratis rådgivning fra vores ekspert inden for måling af luftfugtighed og fugtkontrol.

Mere fra...

21.06.2024Condair A/S

Sponseret

Gratis webinar: Bekæmp statisk elektricitet i produktions- og fremstillingsindustrien

16.04.2024Condair A/S

Sponseret

Opnå store energibesparelser ved at køle med adiabatisk køling

18.03.2024Condair A/S

Sponseret

Forbedring af indeklima og byggeprojekter ved brug af data fra avancerede sensorer

20.02.2024Condair A/S

Sponseret

Vil du vide mere om affugtning og principperne bag?

13.09.2021Condair A/S

Sponseret

Mød os på Danvak Dagen 2021 til en snak om indeklima

16.06.2021Condair A/S

Sponseret

Er din produktion og virksomhed klar til sommerens høje luftfugtighed?