Forskningsprojekt har klædt Genvex på til fremtidige kriser

Med forskningsprojektet ”Supply Chain Resilience” har vi kunnet stille skarpt på vores forsyningskæde, så vi er klar til at omstille os til fremtidige kriser i samfundet.

10.02.2023

Sponseret

Genvex

Nutidens kriser, som krig i Ukraine og inflations- og energikrisen, har i den grad understreget, hvorfor det er en absolut nødvendighed for en virksomhed at have en langsigtet strategi for sin forsyningskæde.

Især for mellemstore virksomheder, der - ligesom KVM-Genvex - har globale forsyningskæder med en høj kompleksitet, lange distancer og mange mellemled, er det centralt at stille spørgmålet: 

”Hvordan kan vi sikre en virksomhed med robuste forsyningskæder – både nu og i fremtidige krisetider?”

Netop dét spørgsmål var der allerede i 2021 i forbindelse med Covid-19-pandemien et par forskere fra Syddansk Universitet, der forsøgte at løse. Vi blev involveret i projektet, og gennem de seneste to år har vi fået en række værktøjer, der hjælper os til at kunne identificere, adressere og løse eventuelle sårbarheder i vores forsyningskæder. 

Læs vores artikel, hvor du kan høre meget mere om vores rejse samt høre, hvordan din virksomhed kan blive mere “kriseimmun”. 

Mere fra...

20.02.2024Genvex

Sponseret

Filterskift - derfor er det vigtigt

14.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med spekulationerne – lad os klare ærterne!

06.02.2024Genvex

Sponseret

Bornholmske Finn Stenbye har arbejdet med Genvex siden 1978

01.02.2024Genvex

Sponseret

Slut med fugt i vinduerne hos Finn på Bornholm

24.01.2024Genvex

Sponseret

Få bugt med fugten

18.01.2024Genvex

Sponseret

Dagpleje får varme og frisk luft med Premium Preheat