Fremtiden er kelvin-reguleret LED belysning

At kunne regulere den hvide lysfarve efter behovet giver dobbelt så meget værdi for brugerne, og letter arbejdet hos installatørerne.

Lyskilder som har CCT-regulering gør det muligt, med én model på lager, at klare flere opgaver og opfylde flere behov hos kunderne - uanset om de ønsker belysning i varm hvid, neutral hvid eller måske endda en kombination?

Fleksibel belysning
Det er ikke en tilfældighed, at du hos Ecofoss nu finder flere produkter der netop er tiltænkt en fleksibilitet med regulering af lysfarven, henholdsvis med CCT switch eller fuld CCT styring.
Med disse produkter har man nemlig mulighed for regulering af kelvinfarven fra varm hvid til kold hvid, enten via CCT switch direkte på det enkelte produkt eller via fuld CCT styring med fjernbetjening.
 
CCT switch fordele
Med valg af et LED produkter med CCT switch, er det muligt for installatøren, direkte hos kunden, at regulere på lysfarven, hvis kunden ønsker lyset i en mere varm eller alm. hvid lysfarve. Dermed giver man kunderne mulighed for, med et enkelt produkt, at få tilpasset samme lyskilde til de pågældende rums lysbehov. Samtidig opnår de en ensartethed i det visuelle udtryk, når selve lyskilderne er ens i flere rum.

I sortimentet med CCT switch produkter finder man bl.a. det nye greei:ID Multi panel i Ø:220mm, som både er et påbygnings- og indbygningspanel. CCT omskifteren sidder direkte på panelet, og giver mulighed for at vælge imellem 3.000/3.500/4.000 kelvin. Se Multi panelet her

Den populære green:ID Up/Down panel lampe, med det unikke design, som giver et næsten gennemsigtigt armatur, har nu også fået CCT switch direkte på panelet og har CCT styring i 3 niveauer: 3.000/4.000/5000 kelvin. Se panel lampen her  

green:ID har ligeledes et dæmpbar 60x60cm LED lyspanel med CCT-omskifter. Panelet han en højde på kun 9 mm. Se panelet her

Fuld CCT styring
Ved produkter med fuld CCT styring via fjernbetjening, får brugerne mulighed for, løbende at tilpasse lysfarven f.eks. efter tidspunkt på dagen eller om lokalet skal bruges til et aften arrangement med varm og hyggelig belysning eller kontor arbejde hvor lyste skal være mere koldt og klart.

I sortimentet finder man bl.a. også de unikke Troldtekt-LED lysskinner som er designet til Troldtekt lofter. Se Troldtekt-LED her

Derudover finder du også flere traditionelle 60x60 CCT kelvin-regulerbare paneler.
Se panelerne her

Mere fra...

15.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Besøg os på EL & TEKNIK og oplev en ny generation af LAMEL-LED

02.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyheder og konkurrence på EL & TEKNIK

18.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Opnå lys i ekstra lange længder?

12.04.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NYHED: Skab unikt design med 48V tracklight

27.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Nyhed: HEXA LED gitter

07.03.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Lyskrav på 800 / 1.000 LUX opfyldt med nyt industriarmatur