Geovent A/S leverer Industriel udsugningsløsninger til Nordeuropas Største Byggeprojekt!

Vi er glade for at kunne dele vores succesfulde samarbejde med Bravida i forbindelse med Femern Bælt-forbindelsen, som er Nordeuropas største byggeprojekt.

Geovent ESA arme med udlæggerarme.

10.11.2023

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

Projektet omfatter en 18 kilometer lang sænketunnel fra Rødby Havn i Danmark til øen Fehmarn i Tyskland. Projektet er enormt og man bliver svimmel når man læser om de mange data omkring projektet, hvor Geovents industrielle udsugning anvendes i forbindelse med produktion af de ca. 90 betoneelementer, som er ca. 220 meter lange og vejer ca. 73.ooo tons pr. stk.

Læs mere om projektet her https://www.femern.info/da/femern-baelt-forbindelsen-verdens-laengste-saenketunnel

Bravida har været ansvarlige for ventilationsentreprisen til forskellige produktionshaller i forbindelse med dette imponerende projekt. Ventilationsprojektleder hos Bravida, Emil Karasinski, udtaler: ”Samarbejdet med Geovent har været en nøglefaktor i projektets succes. Vores tætte og løbende kommunikation med Geovent har været afgørende for projektets problemfri forløb.” Emil Karasinski fortsætter: ”Designet og leverancerne har levet op til alle forventninger, og når der har været behov for tilpasninger, har Geovent reageret hurtigt og fleksibelt for at sikre, at alt kører gnidningsfrit.”

Hos Geovent er vi glade for at have bidraget til et så vigtigt infrastrukturprojekt som Femern Belt-forbindelsen og ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og professionel service til både Bravida og vores andre trofaste kunder.

Mere fra...

30.11.2023Geovent

Sponseret

Business Viborgs Årspris gik til Geovent A/S

24.11.2023Geovent

Sponseret

Geovent A/S vinder Business Viborg’s Årspris

23.11.2023Geovent

Sponseret

Byggeriet er i gang!

15.11.2023Geovent

Sponseret

Bedre luftkvalitet: Vi introducerer Geovent GFC-filterenhed

15.11.2023Geovent

Sponseret

Spændende samarbejde hos Enterprise: Prioritering af sundhed og sikkerhed med innovative løsninger

14.11.2023Geovent

Sponseret

Brevo BV: En historie om succes inden for Industriel Ventilation