Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

Vi er glade for vores langvarige og tætte partnerskab med Aigner GmbH i Østrig, hvor vi har leveret to af vores produkter, GFB2 Tower og Svejse- og slibebord, som begge blev fremvist på Aigner GmbHs messestand.

GFB2 Tower og Svejse- og slibebord, som begge blev fremvist på Aigner GmbHs messestand.. Foto: GFB2 Tower og Svejse- og slibebord

28.05.2024

Sponseret

Lise Cramer, Geovent

På messen kunne besøgende opleve disse produkter i Aigner GmbHs karakteristiske farver, takket være vores tilpassede malingløsninger, der understreger vores evne til at levere produkter under privat label. 

Vi har arbejdet tæt sammen med Aigner GmbHs marketingafdeling for at udvikle engagerende salgsmateriale. Dette inkluderede en detaljeret produktvideo, som blev afspillet på deres messestand og gav de besøgende en dybdegående indsigt i produkternes funktion og fordele. 


Hos Geovent er vi dedikeret til at understøtte vores partnere ikke kun med vores effektive produkter, men også ved at tilføre værdi gennem markedsføringsmateriale og skræddersyede løsninger. 

 

Udtalelse fra Helmut Kraus, CEO, Aigner GmbH:
”Intertool Welding fair var en perfekt mulighed for at præsentere samarbejdet mellem Geovent og Aigner for et bredt publikum. De besøgende var begejstrede for resultatet. Allerede under forberedelsen af dette event var de korte beslutningsprocesser for både tekniske- og markedsføringsrelevante opgaver (farver, præsentationsvideo osv.) en bekræftelse af vores effektive samarbejde. Teknologi, økonomi og bæredygtighed er parametrene i Aigners virksomhedsfilosofi - og Geovent er den ideelle partner til dette” 

Mere fra...

20.06.2024Geovent

Sponseret

Besøg fra vores tætte samarbejdspartner ITEK: Fokus på NATO og forsvarsprojekter

18.06.2024Geovent

Sponseret

Er dine medarbejdere udsat for skadelige dampe og støv på arbejdspladsen?

11.06.2024Geovent

Sponseret

Fleksibel og æstetisk ventilationsløsning til City Øre-Næse-Halsklinikken v/ speciallæge Jon Juhlin

28.05.2024Geovent

Sponseret

Geovent præsenterer specialdesignede produkter på Intertool Welding Fair

08.05.2024Geovent

Sponseret

Casestory: Geovent udsugningssystem beskytter brandmænd på brandstationen i Rosbach, Tyskland.

01.05.2024Geovent

Sponseret

Nyt produkt: GT Ultra Svejse- og slibebord!