Guldborgsund Forsyning A/S vælger SEBALOG N-3 noiselogger system fra Elma-Instruments A/S

I december 2011 valgte Guldborgsund Forsyning A/S, at installere netværksbaseret noiseloggere, til permanent vandlækage sporing på deres vandforsyningsledninger. De valgte, at anvende det helt nye Sebalog N-3 noiselogger system fra SebaKMT og Elma Instruments A/S

Vand er en vigtig og samtidig også en knap ressource. Så hvis et vandværk kommer over 10% vandspild af det samlede oppumpede vand pålægges vandværket, og dermed forbrugerne, ekstra afgifter. Det er derfor i alle parters interesse, at vandlækager hurtigt lokaliseres og stoppes – både for økonomien og miljøet.

Guldborgsund Forsyning A/S har ekstra fokus på vandspild og de gener og omkostninger det medfører. Derfor har de, efter grundige undersøgelser, valgt at anvende det helt nye, netværksbaserede Sebalog N-3 noiselogger system fra SebaKMT og Elma InstrumentsA/S, til permanent vandlækagesporing på deres vandforsyningsledninger.

Elma Instruments A/S leverer Sebalog N-3 systemet til installation i de tre byer Nysted, Sakskøbing og Stubbekøbing, på henholdsvis Lolland og Falster.

Udover at levere Sebalog N-3 systemet, skal Elma Instruments A/S instruere Guldborgsund Forsyning A/S i selv at kunne installere, servicere og vurdere de data som der indhentes. Vi kan nu konstatere, at opgaven er løst med succes. Stubbekøbing er færdigmonteret med 65 noiseloggere. Sakskøbing, som er noget større, vil indeholde omkring 120 noiseloggere, hvilket Guldborgsund Forsyning A/S selv installerer. Umiddelbart efter Sakskøbing står Nysted for tur.

Guldborgsund Forsyning A/S har med Sebalog N-3 systemet allerede fundet adskillige vandlækager og har dermed sparet tid og rigtig mange penge - både på at lokalisere lækagerne og fordi de ikke længere skal pumpe ekstra vand ud i lednngssystemet.

Med Sebalog N-3 har Guldborgsund Forsyning A/S fået et værktøj til at holde sig under 10% vandspild på vandværkerne. Sebalog N-3 systemet informerer om en vandlækage og til at lokalisere den præcise placering på rørstrækningen, anvender Guldborgsund Forsyning A/S en korrelator. Som den sidste kontrol, inden man graver, bruges en jordmikrofon til at lytte efter lækagen. Således er man 100% sikker på at vandlækagens rigtige placering er fundet.

Mere fra...

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj