Høj betjeningskomfort med ny tilslutningsteknologi

Den nye rækkeklemmefamilie, XTV, er den første serie med den nye Push-X tilslutningsteknologi fra Phoenix Contact.

Den nye rækkeklemmefamilie, XTV, er den første serie med den nye Push-X tilslutningsteknologi fra Phoenix Contact. Sammenlignet med den eksisterende Push-in tilslutningsteknologi fungerer Push-X til alle ledningstyper i direkte fortrådning uden undtagelse.

Hverken kraft eller værktøj er nødvendig for at sikre et højt niveau af betjeningskomfort. Det er muligt, fordi tilslutningskammeret er åbent fra fabrikken. Med en let banken på den isatte leder, udløses den forspændte kontaktfjeder - selv med de mindste fleksible ledere og sikker kontaktering, sker det helt automatisk. Det reducerer installationstiden og muliggør hurtigere fortrådning. Som med Push-in løses en leder ved at aktivere den orange tast. Det åbner tilslutningskammeret og spænder samtidig kontaktfjederen.

Tryktasten viser altid kammerets position tydeligt (åben, når tryktasten er i bund og lukket, når tryktasten er i top), uanset lederdiameter og rækkeklemmens retning. XTV produktprogrammet består af tre tværsnit på 6, 10 og 16 mm2. De mange egenskaber ved gennemføringsklemmer og flerlederklemmer gør det muligt at bruge dem i forskellige styretavle-applikationer og i felten. Med test som overgår standardkrav kan Push-X tilslutningsteknologien også anvendes i industrier, som stiller høje krav til vibrationer, gastæthed og robusthed. Takket være den dobbelte funktionsskakt kan XTV rækkeklemmerne frit kombineres med rækkeklemmerne og tilbehøret fra rækkeklemmesystemet CLIPLINE complete.

Læs mere om Push-X teknologi 

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning