Hæld vand på gåsen – det preller af!

Sæde og vaskedyse er lavet af en silikone-legering på alle TOTOs douchetoiletter. Her bliver snavs og bakterier ikke hængende, for porerne er mindre end snavset. Sædet kan altid rengøres, så det aldrig bliver gult, og dysen bliver helt ren, når den vaskes. Findes kun hos TOTO. Velkommen til renhed og høj hygiejne!

Sæde og vaskedyse er lavet af en silikone-legering på alle TOTOs douchetoiletter.. Foto: Lindcor

05.03.2024

Sponseret

TOTO

TOTOs tilgang til produkterne er, at hygiejnen er solidt placeret i førersædet: De skal være nemme at holde rene – eller de skal slet ikke kunne blive snavsede.

Silikonelegeringen sørger for det sidste. TOTO kalder legeringen for CLEANRESIN. Den er udviklet for at bidrage til, at produkterne ikke bliver snavsede. 

Har du et TOTO douche-toilet, ved du, hvad der tales om her. Ved helt almindelig let rengøring holder du toilettet friskt og lækkert, så det ser nyt ud – uanset alderen på toilettet. Det er er stor befrielse, at materialet aldrig bliver gult, og at du er helt sikker på, at hygiejnen er 100% i top, når du bliver vasket. Du ved, at snavs har meget svært ved at hænge fast i dysen, og at den oven i købet også bliver vasket med EWATER+. Det er desinficerende vand, som alle TOTOs douchetoiletter selv laver. Du kan læse mere om EWATER+ i den foregående artikel her på i Installator.dk. og her på TOTOs hjemmeside toto-skandinavien.com/teknologier/

Med et af TOTOs WASHLETS/douche-toiletter har du altid et rigtig godt udgangspunkt for at opnå den bedste hygiejne og en meget nem rengøring.

Mere fra...

20.05.2024TOTO

Sponseret

Kalk - intet problem for et TOTO douche-toilet

10.05.2024TOTO

Sponseret

Ny TOTO kunde-brochure

29.04.2024TOTO

Sponseret

TOTO er bare god kvalitet

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

01.04.2024TOTO

Sponseret

Effektivt skyl i verdensklasse

26.03.2024TOTO

Sponseret

Giver lang levetid til kulfiltret, der fjerner lugten!