HELUKABEL Danmark ApS

HELUKABEL® er en tysk familieejet virksomhed, der inden for en periode på 40 år har oplevet betydelig vækst og har etableret sig som en af verdens førende producenter inden for kabelindustrien. Vi er en førende international producent og leverandør ad kabler, ledninger og kabeltilbehør. Med 63 lokationer og 39 lande, der inkluderer produktionsfaciliteter og salgskontorer, er vi en pålidelig partner for vores kunder inden for industrien og infrastrukturen.

Vi specialiserer os i at levere skræddersyede løsninger til at optimere energi- og informations flow i enhver kontekst. Med en imponerende produkt portefølje på over 33.000 artikler, understøttet af årtiers erfaring og hurtige leverancer, er vi dedikerede til at finde den ideelle løsning til at imødekomme dine specifikke udfordringer. 

Vi er placeret i Taastrup, Danmark og i samarbejde med vores globale kollegager fokuserer vi på at imødekomme dine behov, uanset om det indebærer kabler til land, undervands- eller havbundsapplikationer. Vi er overbeviste om, at denne tilgang er afgørende for vores vedvarende vækst og har bidraget til vores tilstedeværelse i over 39 lande. 
 

Adresse

Hørskætten 6 B 1 sal 2630 Tåstrup,

2630 taastrup

DK

Telefon

88618400

Sociale medier

Seneste nyt

28.05.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Pris for ekstraordinær virksomhedsledelse

HELUKABEL har modtaget prisen Best Managed Companies Award 2024

28.05.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

For den bedste kvalitet af billede og lyd

22.05.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Tilslutningsløsninger til solceller