Her kan bakterier og vira ikke gro!

Det er ikke rart, hvis dit douche-toilet medvirker til at sprede bakterier, vira og snavs – især ikke for kvinder. Til at undgå det, laver alle TOTOs douche-toiletter selv desinficerende vand, som renser vaskedysen. Det har fået navnet EWATER+, og findes kun på TOTOs douche-toiletter.

Desinficerende vand, som toilettet selv laver, renser både vaskedyse og kumme - så de er fri for bakterier, vira og snavs!. Foto: Lindcor

23.02.2024

Sponseret

TOTO

EWATER+ er elektrolyse-behandlet vand. I ALLE TOTOs douche-toiletter sker elektrolysen løbende, når vandet skal bruges i toilettet. 

EWATER+ renser spuleslangen og dysen både ind- og udvendigt, hvor bakterier, vira og snavs har en tendens til at ophobe sig. Toilettet renser sig med det desinficerende vand efter brug og løbende, når det er gået på stand by. Når du sætter dig, skylles slanger og dyse med rent vand, så dysen altid er helt ren, når du bliver vasket.

På stort set alle modeller renses kummen også med EWATER+. Her sørger douche-toilettet løbende for, at kummen bliver desinficeret, så den er virkelig nem at holde ren. Du undgår også de sorte rande i kanten af vandets overflade, som bakterier og snavs kan lave, når toilettet ikke bruges i længere tid – for eksempel, hvis du er på ferie.

EWATER+ er med til at sikre, at douchetoiletterne er super nemme at holde rene.

DET SKER VED ELEKTROLYSEN 
EWATER+ bliver til, når klorid-ionerne i vandet omdannes til den såkaldte Hypoklorid-syre under elektrolysen. Syren omdannes meget hurtigt til helt almindeligt vand igen, når den optager ilt fra luft og vand. Metoden bruges også i fødevareindustrien og hos tandlæger til rengøring. Da klorid-ionerne efter kort tid omdannes til vand igen, belaster det ikke miljøet at lave EWATER+. Den gør det tvært imod unødvendigt at bruge stærke kemikalier til rengøring. TOTO har opnået prisen GREEN GOOD DESIGN AWARD for denne teknologi.

Du skal heller ikke tænke på strømforbruget. TOTOs douchetoiletter er alle intelligente. De aflæser familiens toilet-vaner løbende, og går i dvalefunktion, når de ikke bruges. 

Mere fra...

15.04.2024TOTO

Sponseret

Priser til TOTO for bæredygtighed og design

01.04.2024TOTO

Sponseret

Effektivt skyl i verdensklasse

26.03.2024TOTO

Sponseret

Giver lang levetid til kulfiltret, der fjerner lugten!

15.03.2024TOTO

Sponseret

Vaskedysens placering afgør hygiejnen

05.03.2024TOTO

Sponseret

Hæld vand på gåsen – det preller af!

23.02.2024TOTO

Sponseret

Her kan bakterier og vira ikke gro!