Ifö toiletter i forskellige varianter.

Høj, lav, kort og med stor fod. Toiletter som løser specielle opgaver.

Vandbesparelse er altid aktuel
Ifö var først i verden med det vandbesparende toilet. Ved at anvende vandstrømmen mere optimalt, lykkedes det os at opnå betydelig større skyllekraft med en mindre mængde vand. Det havde ingen tænkt på tidligere. Vi gør alle sammen miljøet en tjeneste, og du får en billigere vandregning med Ifös 4/2 liter skyl.

Fresh WC – en friskere måde at skylle på
Ved hjælp af den specielle skyllefunktion Fresh WC, som er standard på alle Ifö Sign og Ifö Sign Art toiletter, er det muligt at dosere duft og friskhed automatisk ved hvert skyl. Det eneste du behøver, er at åbne skylleknappen og lægge en Fresh WC stick ned i cisternen. Hver gang du skyller, tilføjes skyllevandet en nøjagtig tilpasset mængde duft og blå farve. Ifö Fresh sticken giver en frisk duft og letter rengøring.

Ifö Sign toilet 6873, med stor fod, renoveringsmodel
Ifö Sign toilet 6873, med åben S-lås og ekstra stor fod. Toilettet hvor du med sikkerhed skjuler alle spor og huller fra tidligere toiletinstallationer, så det eksisterende gulv bevares uden synlige mærker og huller. Med Ifö Clean – Ifös rengøringsvenlige glasur. Heldækkende cisternekappe af porcelæn med plastindercisterne, så kondens undgås. Med Fresh WC, en renere og friskere måde at skylle på. 4/2 liter skyl og en siddehøjde på 42 cm ekskl. toiletsæde. Ifö Sign toilet 6873 kan kombineres med Ifö Support armstøtter og Ifö Sign toiletsæder.

Ifö Sign toilet høj model med lukket S-lås eller med Universallås
Toilettet er 4 cm. højere end standardhøjde – praktisk hvis man har svært ved at sætte sig ned og rejse sig op. Toilettet fremstilles med huller til skruemontering eller uden huller til silikonelimning. Ifö Sign toilet høj model er forberedt til montering af Ifö Support armstøtter. Leveres med blankforkromet trykknap og 4/2 liter dobbeltskyl. Siddehøjde 46 cm ekskl. toiletsæde.

Ifö Sign 6832, kort model med universal lås
Et Ifö Sign toilet som er 4,5 cm kortere end et Ifö Sign standardtoilet, takket være en smallere cisterne. Derfor er Ifö Sign kort model ideelt til badeværelser, hvor pladsen er begrænset. Selve skålen har samme størrelse som på et Ifö Sign standardtoilet, hvorved den samme gode siddekomfort opnås. Den korte model er fremstillet med universallås og dermed optimal til montering i etageejendomme, hvor afløbstilslutningen er vandret. Ifö Sign kort model har samme kendte fordele som resten af Ifö Sign toiletterne. Med Ifö Clean glasur som standard - Ifös rengøringsvenlige glasur. Heldækkende cisternekappe af porcelæn og med plastindercisterne, så kondens undgås. Med Fresh WC, en renere og friskere måde at skylle på. 4/2 liter skyl og en siddehøjde på 42 cm ekskl. toiletsæde. Ifö Sign børnetoilet 6820. Med skjult S-lås, heldækkende porcelænscisternekappe og toiletsæde i blød plast, som passer til børnetoilettet.

Ifö Sign børnetoilet, 6820
Ifö Sign børnetoilet 6820. Med skjult S-lås, heldækkende porcelænscisternekappe og toiletsæde i blød plast, som passer til børnetoilettet. Ifö Sign toilettet leveres med Ifö Clean rengøringsvenlig glasur og Fresh WC funktion som standard. Den heldækkende porcelænscisternekappe uden det traditionelle cisternelåg, sammenholdt med den lukkede skål til limning, gør toilettet meget rengøringsvenligt. Et stort plus i forhold til hygiejne og bakterier. Toilettet har stort og lille skyl 4/2 liter som standard, med mulighed for omstilling op til 6 liter skyl. Ønskes toiletsædet uden låg, kan låget nemt afmonteres. Siddehøjde ekskl. toiletsæde, 30 cm.

Du kan se mere hos den danske Ifö-agent på www.ifo.dk.

Mere fra...

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier