Integra - Innovativt, Funktionelt, Smart, Sikkert

På Danish Security Fair er vi klar til at vise fremtidens muligheder indenfor Smart Building konceptet i form af vores kraftfulde integrerede sikkerhedssystem Integra, sammen med den brugervenlige web-baserede Artifex

Innovativt, Funktionelt, Smart, Sikkert

Ovenstående fire ord sammenfatter produkter og løsninger fra SystemHouse Solutions. I vores løsninger finder både store og små virksomheder kompetente, kraftfulde og gennemprøvede sikringssystemer.

På Danish Security Fair er vi klar til at vise fremtidens muligheder indenfor Smart Building konceptet i form af vores kraftfulde integrerede sikkerhedssystem Integra, sammen med den brugervenlige web-baserede Artifex. Med Integra og Artifex kan du nemt integrere og overvåge fx CCTV, brandalarmer og andre eksterne tekniske systemer i en og samme intuitive brugerflade.
Vi vil også vise vores alsidige Check In besøgssystem frem, som hjælper kunderne med et sikkert og effektiv flow for besøgende, samt store besparelser.

Men det vi også er særligt stolte af at vise på Danmarks største sikringsmesse, er lanceringen af ​​vores helt nye Slimline kortlæser, et alsidigt og sikkert produkt i et stilrent design, der passer til det skandinaviske klima, og som uden tvivl vil blive et populært sikringsvalg til de danske bygninger i fremtiden.

Mere fra...

19.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Riel Sikring - En ny partner til SystemHouse Solutions

05.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

13.12.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Seier Security - En ny partner til SystemHouse Solutions

26.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

24.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

HOLD STYR PÅ DINE FYSISKE NØGLER!

15.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Integra systemet giver Karolinska Institutet en beskyttelse ud over det sædvanlige