Intelligent krankabel til advarsel om overbelastning og udskiftning

PROTOLON (IQ) hybridkabel til åben mine- og kranapplikation

Hvad hvis et krankabel kunne advare operatøren om, at det er overbelastet eller skal udskiftes? Prysmian Group globale R&D eksperter har allerede udviklet en hybrid energi- og fiberfølsom kabelløsning til kranapplikation.

PROTOLON (iQ) hybrid kabelløsning er designet og konstrueret for at tilvejebringe (ved hjælp af indlejrede sensorer, målingsteknikker og dedikeret software) detektion og overvågning af mekanisk stress (belastning og torsion) i realtid langs hele kabellængden for fleksible kabler og hjulkabler, der bruges til åbne miner og containerkraner. Hermed ved kranoperatøren, når kablet er snoet eller skal udskiftes og dyre nedbrud kan undgås.

I 2013 bestilte ABB 11 kilometer som blev installeret i 28 havnekraner, bygget af den østrigske kranfabrikant Künz. Havnekranerne blev installeret i havnen i Rotterdam (Holland), i forbindelse med Maasvlakte 2 havneudvidelsesprojektet, hvilket gjorde det muligt for rederierne at forbedre deres container håndteringsfaciliteter. 

"Prysmian er stærk inden for fiberføling og elektroniske sensorer og bruger vores ekspertise til at tilføje en ekstra service, så vores kunder bedre kan overvåge helheden i deres krankabelsystem. Koncernens mål er at tilføje flere typer sensorer til vores kabler, så de kan blive endnu mere nyttige for vores kunder. Ikke kun for deres grundlæggende funktionalitet, men også til at styre drift og effektivitet," siger Srini Siripurapu, CEO & R&D Officer.

PROTOLON (iQ) er tidligere anvendt til projekter hos Vattenfall (minedrift), BASF og Eurogate (kraner) og blev specifikt anmodet om af ABB på grund af dets 24/7 overvågningssystem, som opfylder de højeste standarder inden for sikkerhed, pålidelighed og forebyggelse.

Find vores komplette krankabel sortiment på vores hjemmeside. For yderligere information venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på telefon +45 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com

Mere fra...

25.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Massimo Battaini er ny CEO for Prysmian

24.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian investerer 1,8 mia. euro i kapacitetsudvidelse frem mod 2027

20.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Sirocco fiberkabler nu med 50-års levetid

12.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian partner op med project44 omkring skibsfragt

06.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian offentliggør 2023-årsresultat

05.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian skal kable Eastern Green Link 2