Internationale lejere kræver grøn komfort i dansk kontorkompleks i Ørestaden

Internationale virksomheder efterspørger full service lejemål for at koncentrere sig om forretningen. Et attraktivt segment for udlejer, men det stiller store krav til bygningsautomatik, hvis udlejeren skal gøre sig håb om at få et langsigtet og stabilt afkast af sin ejendoms-investering. Intelligent bygningsautomation er svaret på de krav, som store internationale virksomheder stiller, når de skal finde lejemål. Det giver god komfort, sundt indeklima og mindre energiforbrug.

Det er den internationale målgruppe, der bejles til i et større kontorkompleks i Ørestad, som ejes og drives af KLP – et af Norges største pensionsselskaber. Et hurtigt blik på de mange velkendte virksomhedslogoer på facaderne bekræfter, at KLP har succes med at tiltrække internationale virksomheder og danske selskaber som lejere i de foreløbig 65.000 m2 nær Ørestad Station.

- Mange internationale virksomheder stiller typisk meget høje krav til komfort, service og sikring, som skal opfyldes af udlejer, uanset hvor i verden man indretter sig. Så hvis vi skal kunne tiltrække denne krævende målgruppe og samtidig skabe en god og langsigtet forretning som ejendomsselskab, er det afgørende, at ejendommens tekniske udstyr og indretning samt den automatiserede bygningsstyring gør det muligt at tilbyde individuelle løsninger og samtidig fastholde en sund driftsøkonomi som helhed, siger markeds- og ejendomschef i KLP, Stig Fermi-Erichsen.

KLP har i den sammenhæng valgt Schneider Electric som samarbejdspartner, når det gælder design og implementering af bygningsautomatik samt det efterfølgende servicemæssige backup i forhold til styring af indeklima, varme, ventilation, belysning, sikring og adgangskontrol samt videoovervågning.

Lejemål tilpasses skiftende behov
Intelligente BMS-systemer bliver mere og mere udbredt i større byggerier, da det giver fleksibilitet, bedre indeklima og ofte energibesparelser.  For KLP betyder det også færre ressourcer.

 - Når det gælder bygningsautomatik ligger KLP-ejendommen i Ørestad internationalt helt i front, hvilket gør det muligt at udnytte det modulopbyggede design optimalt. Vi kan selv i ét og samme system tilpasse ventilation, lys, temperatur mv. samt ændre adgangskoder til bestemte zoner, hvis et lejemål eksempelvis skal ombygges eller tilpasses nye ønsker. At kunne gøre dette internt er yderst ressourcebesparende – og samtidig kan vi til enhver tid tilbyde vores lejere den optimale løsning, siger Stig Fermi-Erichsen.

Han suppleres af Sales Manager Peter Giliamsen fra Schneider Electric:
- Kontorkomplekset i Ørestaden viser med al tydelighed, at BMS – integreret bygningsautomatik på flere måder kan forbedre rentabiliteten af en ejendom. KLP bad os om en løsning, der gør det nemmere at honorere de stigende krav til komfort, individuelle løsninger, sikkerhed, adgangskontrol og energieffektiv drift. Alt i alt med den indstilling, at automatikken direkte skal bidrage til en høj udlejningsprocent og en sund økonomi.

Mere fra...

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

03.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ekspert advarer: Hvem skal vende Danmark fra sort til grøn energi?

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier