Jan Schindler valgt som Board Member til FTTH Council Europe

Market Intelligence Manager for Telecom BU hos Prysmian Group

Prysmian Group annoncerer at Jan Schindler, Market Intelligence Manager for Telecom Business, er blandt de nye FTTH Council Europe bestyrelsesmedlemmer.

FTTH Council Europe er en brancheorganisation med en mission om at fremskynde fuld fiberbaserede forbindelser og skabe et digitalt samfund i hele Europa. Visionen er, at hurtige og pålidelige fiberforbindelse vil transformere og forbedre den måde vi lever, arbejder og interagerer.

Jan Schindler blev valgt ind til FTTH-rådets ni medlemmer i den første virtuelle generalforsamling, der fandt sted den 9.juni 2020. Prysmian Group er en del af FTTH Council Europe siden 2004 og har forpligtet sig til løbende at støtte brancheorganisationen inden for bredbånd og telekommunikation.

”Den digitale transformation af samfundet sker nu, og kvalitetsprodukter er vigtigere end nogensinde. Europas næste generation af netværk kan ikke bygges på et discountbudget. Fremtidssikring er nøglen til den grundlæggende byggesten til forbindelsesrevolutionen, der vil servicere millioner af europæere de næste 30 år. Som producent støtter vi FTTH-rådets aktiviteter for at fremskynde vedtagelsen af ​​ultrahøjhastigheds adgangsnetværket i Europa , som vil sikre, at Europa har en chance for at være i front økonomisk.” udtaler Antoni Bosch, VP for Telecom Solutions Business Unit hos Prysmian Group

Europa-Kommissionen har for nylig præsenteret en ambitiøs genopretningsplan for EU's økonomi, der også fokuserer på grøn og digital transformation. De sidste par måneder under Corona-virussen har vist os, at fiberforbindelser spiller en afgørende rolle for økonomien. For at levere digitale services til fremtiden skal “hurtige og billige” genveje undgås til fordel for investering i en robust og pålidelig kabelinfrastruktur, der er i stand til at understøtte kommende innovationsteknologier - nu og i de næste 20 til 30 år.

Mere fra...

25.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Massimo Battaini er ny CEO for Prysmian

24.04.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian investerer 1,8 mia. euro i kapacitetsudvidelse frem mod 2027

20.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Sirocco fiberkabler nu med 50-års levetid

12.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian partner op med project44 omkring skibsfragt

06.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian offentliggør 2023-årsresultat

05.03.2024Prysmian Danmark

Sponseret

Prysmian skal kable Eastern Green Link 2