Kataloget for 2020 er landet

Årets katalog indeholder information om alle vores produkter inden for flammehæmmende sikkerhedsbeklædning, Hi-Vis beklædning, Work Identity og tilbehør.

Du vil som læser få et dybere indblik i risikovurderinger til udvalgte industrier samt få kendskab til flammehæmmende standarder og symboler. Tranemo's testede SKINSAFE systemer guider dig til at sammensætte din arbejdsbeklædning korrekt, således at sikkerhedskravene for din branche overholdes.

Se kataloget for 2020 her

Ønsker du yderligere information om flammehæmmende risikovurderinger, standarder, certificeringer og symboler inden for arbejdsbeklædning? Har du og dine kollegaer brug for at blive klogere på flammehæmmende arbejdsbeklædning, så tilmeld dig/jer Tranemo Flameschool. 

KORT OM FLAMESCHOOL
Flameschool er Workshops/foredrag, hvor vi går i dybden med den nyeste viden inden for flammehæmmende arbejdsbeklædning, lovkrav, standarder, risikovurderinger m.m. Vi afholder løbende Flameschool for kunder og interesserede. Flameschool er også en måde hvorpå vi kontinuerligt kan holde vores forhandlere opdaterede med den nyeste viden inden for flammehæmmende arbejdsbeklædning. 

Tilmelding kan ske til:

Jonna Jeppesen
+45 9623 4488 
jj@tranemo.dk

18.06.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

CANTEX WELD STRETCH

17.06.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

CANTEX WELD STRETCH

21.05.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

VEJLEDNING I ELEKTRISK LYSBUE BESKYTTELSESSYSTEMER

12.04.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

Tranemo Advanced Workwear 2021

26.03.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

UDVIKLET TIL ARBEJDSDAGE I HÅRDE OMGIVELSER

24.03.2021Tranemo Workwear Danmark A/S

Sponseret

SHELL FR - FLAMMEHÆMMENDE LETVÆGTS OVERTØJ SOM BESKYTTER MOD VIND OG VEJR