Kickstart din karriere i 2023 - Planlæg din uddannelse nu!

Hos Byggeriets Ledelsescenter har 2022 været et enormt spændende år! 2022 har været et år, hvor man har kunne mærke glæden ved fysiske uddannelser igen - vi har nemlig gennemført hele 5 IKT-leder uddannelser og har uddannet 94 IKT-ledere.

Planlæg din uddannelse for 2023
Vi er stolte af, at vi er Danmarks absolut mest anerkendte og søgte IKT-uddannelse med over 1000 uddannede IKT-ledere. Skal du være den næste?

IKT-leder uddannelsen™ klæder dig på til at styre dine projekter i mål med minimeret risiko, bedre bundlinje og under opfyldelse af de til enhver tid gældende krav. Vi har allerede en masse datoer for det nye år, så du kan plænlægge din uddannelse for 2023.

Er IKT-lederuddannelsen noget for mig?
Hvis du er en del af det professionelle byggeri, så er det korte svar: Ja!

IKT-lederuddannelsen henvender sig til alle inden for byggebranchen – både offentlige og private – med snitflade til eller interesse for IKT. Uddannelsen er relevant for både bygherrer, ingeniører, arkitekter og entreprenører. Langt de fleste organisationer og virksomheder vil få en markant fordel ved at investere i en IKT-lederuddannelse til eksisterende eller kommende ledere.

København:


Aarhus:

I 2023 har Byggeriets Ledelsescenter 10 års jubilæum!
I 2023 er det 10 år siden Byggeriets Ledelsescenter afholdte første IKT-leder uddannelse, og siden da har vi uddannet over 1.000 IKT-ledere. Det er vi rigtig stolte af!

Men rejsen slutter ikke her - vi glæder os nemlig til at fejre vores 10 års jubilæum sammen med jer! Vi lover der kommer til at ske en masse spændende ting i det nye år, så hold godt øje!

Ved du allerede nu, at du ønsker at deltage på IKT-leder uddannelsen, eller er du nysgerrig på vores hold, som er planlagt for året? Så læs mere eller tilmeld dig allerede i dag!

Læs mere om IKT-leder uddannelsen her

Mere fra...

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

22.05.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

10.05.2024RIB Software

Sponseret

Underviserne på IKT-leder uddannelsen deler ud af deres erfaringer!

08.05.2024RIB Software

Sponseret

NYT KURSUS: Digitalisering af Facilities Management