Kloakmessen: Nedtællingen er skudt i gang

Hvert andet år trækker Kloakmessen flere tusinde fagspecialister inden for Vand og Kloak-området til sig. Dørene for branchens største messe åbner den 23.-24. januar og nedtællingen er skudt i gang.

Foto af Brødrene Dahl.

I 2018 var besøgstallet rekordhøjt - mere end 3000 fagfolk besøgte messen. I år forventes besøgstallet at toppe, og 130 udstillere står klar til at tage imod. Blandt messens udstillere er VVS-grossisten Brødrene Dahl, hvis specialister står klar til dialog.

”Vi ser frem til Kloakmessen som efterhånden anses for branchens samlingspunkt. Messen giver os mulighed for at møde kollegaer fra branchen i øjenhøjde og tale fremtid for branchen. I år har vi fokus på de udfordringer, som både store og små virksomheder oplever i hverdagen, hvor besøgende kan få en snak med vores salgsfolk og specialister”, fortæller Salgschef Dennis Stendys

Faglig rådgivning i alle faser
Igennem en årrække har grossisten arbejdet målrettet på at styrke kompetencerne inden for Kloak og Klimasikring internt i organisationen med uddannelse og vidensdeling.

Dennis forsætter, ”Vi har i de senere år oprustet massivt på Kloak-området og tilbyder i dag faglig rådgivning i alle faser af et projektforløb, fra udarbejdelse af tilbud til den udførende del. Det er ikke alle der ved, at vi er kompetencedygtige inden for Kloak-området – vi tilbyder viden inden for alle aspekter og kan med vores brede butiksnet tilbyde rådgivning over hele landet inden for en kort afstand.”

Brødrene Dahl kan findes på stand nr. D-3206 på Kloakmessen, som foregår i Fredericias messecenter, MESSE C, d. 23. og 24. januar i tidsrummet 9-16 og 9-15.

Adgang for fagfolk er gratis ved registrering.

- Maria Randow 

Mere fra...

12.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl stærkt fra start med ny hjemmeside

06.03.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

27.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Åbningsfest for ny butik i Svendborg

13.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl opfører ny butik i Grindsted

08.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

06.02.2024Brødrene Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft