KVIKSHUNT - Fordelerrør UDEN forindstilling

Pettinaroli A/S' nyeste fordelerrør, KVIKSHUNT, skiller sig ud fra andre fordelerrør, fordi KVIKSHUNT'en ikke kræver forindstilling. Dermed reduceres installationstiden markant, og der er penge at spare!

KVIKSHUNT uden forindstilling.

KVIKSHUNT kaldes det nye fordelersystem til gulvvarme. Det ligner meget den eksisterende MIDISHUNT, men i forhold til denne er KVIKSHUNT uden forindstilling på returløbet, den er med en Grundfos UPM3-pumpe samt fås fra 2 til 12 kredse.

KVIKSHUNT er med ¾” frem- og returløb i messing og leveres med 20mm fittings. Shunten er forsynet med en energirigtig Grundfos UPM3-pumpe. Pumpen er en 5 meter pumpe til 2 kredse og til systemer med 3 til 12 kredse er det en 7 meter pumpe, som er monteret.

Det, at KVIKSHUNT er uden forindstilling, betyder, at de enkelte kredse ikke skal indreguleres, hvilket sparer tid ved installation. Derimod kræver det, at man vælger et modulerende styresystem, så man opnår det helt rigtige flow i de enkelte kredse og dermed den optimale komfort i alle rum.

Modulerende styresystemer

Pettinaroli anbefaler, at man kombinerer KVIKSHUNT med Pettinarolis trådløse styresystemer COMFORT og COMFORT IP, som giver den helt optimale løsning til ny-, om- og tilbyg. Disse to styresystemer er modulerende, hvilket betyder, at der vil blive sendt lidt varme ind i alle rum og dermed vil alle rum blive opvarmet samtidig. Styringen vil på sigt lære de enkelte rum “at kende”, så den ved, hvor meget varme den skal sende ind i det enkelte rum.
Indregulering af flowet i de enkelte kredse er dermed unødvendig, og dermed er forindstillingen på fordelerrøret overflødig.


Dog er der det tilfælde, at hvis én rumføler i systemet kører to kredse, der IKKE er lige lange, så skal disse to kredse indreguleres. Dette kan enten gøres ved at tilkøbe en forindstilling og skrue den i fordelerrøret eller ved at tilkøbe et udvidelsessæt med to kredse, som er født med forindstilling og anvende dette sæt til de pågældende kredse f.eks. i et køkken-alrum.

Modulerende styresystemer sparer op til 20% af energiforbruget, kræver mindre pumpe og manifold kapacitet, da der ikke er brug for så store vandmængder samt man opnår en høj grad af komfort idet temperatursvingningerne vil være minimale i forhold til ikke-modulerende styresystemer.

SPAR penge ved mindre messing, energirigtig pumpe, kortere installationstid og opnå samtidig en høj grad af komfort, ved at købe den nye KVIKSHUNT kombineret med Pettinarolis modulerende gulvvarmestyring!

Mere fra...

31.10.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Hent bundmoduler og skaktløsninger fra Pettinaroli A/S hos din lokale VVS-grossist.

12.07.2023PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinarolis skræddersyede skaktløsninger i Stenhøj Husene A/S

31.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Så vigtig er varmebehandling for produktkvaliteten

24.10.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Pettinaroli: Vores bæredygtige rejse

28.09.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Du kan stadig få reservedele til COMFORT IP

15.08.2022PETTINAROLI A/S

Sponseret

Lær Pettinarolis nye Alpha gulvvarmesystem at kende