LED butiksbelysning for optimal udbytte og mange muligheder

God belysning skaber stemning og giver økonomiske besparelser

Belysning er vigtig i alle henseender, men god butiksbelysning er specielt vigtig således, at man gør butikken indbydende og tiltrækkende, samt at varerne i butikken fremstår bedst muligt.


LED belysning i sine mange former og formater er et rigtig godt valg, når der skal vælge belysning til butikker. Ikke nok med at man opnår store økonomiske besparelser på forbruget, og via den lange levetid, så er der også mange andre fordele forbundet ved at vælge LED belysning.
LED belysning afgiver bl.a. meget mindre varme end traditionel belysning, dermed skabes også et bedre indeklima, både for de ansatte, men i særdeleshed også for kunderne.


Korrekt farvevalg
LED belysning giver også mulighed for at vælge den lysfarve, som passer netop til den pågældende butik.
Her skal der kigges på kelvin-farven, som indikerer om lysfarven er kold hvid, varm hvid eller derimellem. De fleste green:ID produkter er enten 3.000 kelvin, som er en varm hvid, eller 4.000, som er mere farveægte i forhold til dagslys. Flere af green:ID produkterne kan også farvereguleres i kelvin, således man har mulighed for at ændre lysfarven efter behov eller tidspunkt på dagen.  
Se bl.a. CCT kelvinregulerbare paneler

Skab stemning med LED
LED belysning kan også anvendes til at skabe bestemte stemninger i udvalgte områder af butikken. Dette kan man gøre ved at opdele butikkens lys i forskellige zoner, som passer det de enkelte områder.
green:ID´s CCT kelvinregulerbare paneler er et godt valg, da de både kan reguleres i lysstyrke og lysfarve, samt netop også kan inddeles i zoner, hvor lyssætningen vil være forskellig efter valg.


LED strips
LED strips er også en oplagt belysningsform at anvende i dele af butikken bl.a. i forbindelse med displays eller hyldeforkanter. LED strips kan medvirke til at skabe opmærksomhed og sætter et unikt indretningsmæssigt aftryk på butikken.
Hos os finder du et stort udvalg af højperformance LED strips - Find sortimentet HER

  
Ecofoss har et stort sortiment af mange former for professionel LED belysning fra green:ID. Besøg vores hjemmeside HER

Mere fra...

15.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny version LAMEL-LED til akustikpaneler med lys filt

09.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Unik belysning i akustikpaneler

06.02.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Moonlight LED panel til systemlofter

29.01.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Sådan reducerede vi elforbruget med hele 62% - kun ved brug af sensor

11.01.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

NY LOFTGUIDE

04.12.2023Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Komplet opdatering af kontorlyset hos Fredborg A/S