Mød os på E22 i Odense med nyheder indenfor hybridteknologi, Sol & Vindenergi, strømforsyninger mm

BLICHFELD Power & Measurements A/S medbringer flere nyheder på E22 messen i Odense med nyheder indenfor hybridteknologi, Sol & Vindenergi, strømforsyninger mm i næste uge.

Til spændingskvalitetsmåling har vi den nye GMC Mavowatt 210 med, som er en lille kompakt 4-kanals måler, ideel til måling på vindkraft og solcelleanlæg. Vi medbringer også pyranometre og dataloggere fra KIPP & ZONEN, til måling på solceller. Kipp & Zonen er kendetegnet ved den høje kvalitet.

BLICHFELD Power & Measurements har besøg af LD Didactic på standen som viser undervisningsudstyr til læring af hybrid teknologi i biler.

Blichfeld Power & Measurements A/S er blevet udvalgt og kan nu præsentere franske Technix på det danske marked. Deres store ekspertise i højspændings DC strømforsyninger, gør dem til en stærk partner. Deres styrke ligger i deres ”Customer first” filosofi og fleksibilitet, kædet sammen med et bredt udvalg af HV DC strømforsyninger. Vi medbringer SR Serien, DC strømforsyninger, som dækker området op til 150 kV med effekt op til 40 kW og fås i udgaver med Positiv-, Negativ-, Reversible- og Floating polaritet.

På standen har vi også strømforsyninger med fra Delta Elektronika (SM-3300), power analyzer fra ZES ZIMMER (LMG671), Rigol MSO oscilloscop, Højspændingstester ETL UH36 og ATS400, Schlöder ESD generator, et stort udvalg af AHLBORN’s datalogger serie og mange flere spændende instrumenter.

Vi håber at se dig på E22 i Odense!

Mere fra...

09.05.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Hvordan kan man reducere sit ydelsestab på solcelleparken?

06.05.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Mød OMICRON på El & Teknik messen i Odense

03.05.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Oplev Kabelsøgere fra VIVAX MetroTech på El & Teknik i Odense

25.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Ny kabelsøger vLoc3 RTK-Pro med indbygget RTK GNSS præcision, 4G LTE og Signal Distortion

24.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Se de nye testkits til solarindustrien

19.04.2024BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S

Sponseret

Nu kan arbejdstøjet selv ringe efter hjælp!