Mød os til Building Green i Aarhus!

Hvordan vi udvikler bydele, bygger nyt og renoverer mere bæredygtigt er noget af det, som bliver belyst, når Building Green holder event i Aarhus Congress Center den 3. & 4. maj! Læs mere og tilmeld dig helt gratis her.

At bygge bæredygtigt kan være en svær disciplin at mestre. Hvor skal man starte, og hvordan transformerer man byggebranchen til at blive grønnere? Byggeindustrien tegner sig for næsten 40% af de samlede CO2-udledninger globalt og derfor er der massivt fokus på, hvordan vi gør byggebranchen mere bæredygtig.

Building Green har fokus på, hvordan vi skaber byer til gavn for mennesker og vores planet. Byerne er en stærk medspiller, når der tales ind i, hvordan vi sammen kan stræbe efter en bæredygtig fremtid. Der skal tages højde for menneskers og planetens behov, når vi planlægger og udvikler fremtidens byer. Hvordan vi udvikler bydele, bygger nyt og renoverer mere bæredygtigt er noget af det, som bliver belyst, når Building Green holder event i Aarhus Congress Center den 3. & 4. maj!

Kunne perspektiverne være relevante for dig og din virksomhed?

Du kan møde os på Building Green, når vi deltager i eventet d. 3. & 4. maj i Århus!


Temaer til Building Green i Aarhus

Arrangementet vil fokusere på at skabe bymiljøer, der prioriterer individets velbefindende gennem en harmonisk balance mellem offentlige og private rum. For at opnå en høj levestandard skal byerne inkorporere en blanding af boliger, rekreative aktiviteter, kommercielle virksomheder og kulturelle tilbud. Programmet vil undersøge forskellige emner, herunder fremme af lokal enhed, mindskning af afstanden mellem naturlige omgivelser og byens faciliteter samt omfattende byudvikling.

Et andet vigtigt aspekt, der vil blive behandlet, er det omhyggelige valg af byggematerialer ved opførelse af nye bygninger og renovering af eksisterende bygninger. Brugen af miljøvenlige materialer er afgørende for at minimere indvirkningen på både miljøet og befolkningen. Målet er at fremme en byomdannelse, der er til gavn for planeten. Der vil også blive præsenteret et særligt fokus på brugen af biobaserede materialer i byggeriet.


Program

I løbet af 2 dage vil du have mulighed for at møde 80 talere på 3 forskellige scener og 60 udstillere, der viser bæredygtige byggeprodukter og løsninger. Scenerne kommer til at rumme en række motiverende hovedtaler og diskussioner, som vil give dig nye idéer og inspiration til dine bestræbelser inden for bæredygtig arkitektur og bæredygtigt byggeri. Arrangementets overordnede tema, "Urban transformation - til gavn for mennesker og planet", vil gå i dybden med, hvordan vi kan bevæge os ud over status quo og udforske emner som byudvikling med henblik på at forbedre livskvaliteten og anvende miljøvenlige materialer.'


TILMELD DIG HELT GRATIS

Formålet med Building Green er at fremme bæredygtigt byggeri og arkitektur ved at facilitere en inspirerende og informativ platform, hvor personer og organisationer fra byggebranchen, såsom arkitekter, bygherrer, entreprenører, bygningsdesignere og byplanlæggere, kan mødes. Ved at deltage i det blomstrende fællesskab får du mulighed for at netværke med ligesindede fagfolk, dele erfaringer og få indsigt i den nyeste bæredygtige praksis inden for byggeri og arkitektur.

Du kan være med til at sætte fokus på urban transformation d. 3. & 4. maj! Eventet bliver afholdt i Aarhus Congress Center.

Læs mere og tilmeld dig gratis her!

Mere fra...

22.05.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

10.05.2024RIB Software

Sponseret

Underviserne på IKT-leder uddannelsen deler ud af deres erfaringer!

08.05.2024RIB Software

Sponseret

NYT KURSUS: Digitalisering af Facilities Management

06.05.2024RIB Software

Sponseret

Ønsker du at blive IKT-leder? Så tilmeld dig uddannelsen i Aarhus allerede nu!