M12 hybridstik til Single Pair Ethernet

Det kraftige M12 hybridstik i Onepair serien til Single Pair Ethernet (SPE) er fundamentet for krævende IIoT applikationer og det næste niveau for industriel automation.

Med det kraftige M12 hybridstik i Onepair serien til Single Pair Ethernet (SPE) støber Phoenix Contact fundamentet for krævende IIoT applikationer og det næste niveau for industriel automation.

SPE stikket kombinerer data og effekt i et system. Med to kredsløb på 2 x 8A og op til 63 V er overførselshastigheder op til 1 Gbps mulige. Med det innovative hybriddesign til data- og signaloverførsel sparer SPE plads. Helt i tråd med tendensen mod miniaturisering tilbyder den reducerede vægt og systemets enkelhed kunder helt nye applikationsområder og muligheder for at spare omkostninger. Stikket blev udviklet baseret på den internationale, producentuafhængige standard IEC 63171-1 og tilbyder på den måde brugerne et fremtidssikret design-in.

Uanset om det er processer, fabrikker eller øvrige bygninger, der skal automatiseres, kan kunderne med den pålidelige SPE tilslutningsteknologi udnytte det nye potentiale ved digitalisering. M12 hybridstikkene er robuste og egnede til krævende applikationer som industriel anvendelse i felten.

Meget mere information

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning