MAKSIMAL SIKKERHED & ENKEL INSTALLATION - NY KORTLÆSER FRA SYSTEMHOUSE SOLUTIONS

Nu lancerer SystemHouse Solutions en ny kortlæser i flot Slimline design til Integra sikringssystemet - og dermed bliver det fuldt integreret system, endnu mere fleksibelt.

SystemHouse Solutions nye kortlæser i Slimline design, er en fleksibel kortlæser til både indendørs og udendørs brug, der med sit slanke design er ideel til placering på dørkarme og på overflader med begrænset bredde.

Kortlæseren har et tastatur med taktil feedback knapper, der gør at man kan mærke når knappen bliver aktiveret, samt en oplyst tastatur der aktiveres når en hånd eller kort nærmer sig – alt sammen for at sikre en nem betjening og minimalt strømforbrug under alle forhold. Kortlæseren har også indbygget visuel og audio indikationer i form af LED og buzzer, der giver brugerne en indikation af status på kortlæseren og det dørmiljø som kortlæseren er tilsluttet.

Kortlæseren kan også installeres nemt og enkelt, da tilslutningskablet kan forbindes direkte i kortlæseren, forbi den er udstyret med skrueterminaler med aftagelige klemmer. Kortlæseren kræver heller ingen selvstændig programmering før den tilsluttes til systemet, da den automatisk modtager alle informationer og programmering når den kommer online i Integra systemet. Alt sammen noget der er med til at spare installations- og programmeringstid, til gavn for installatøren og ikke mindst slutkunden.

Den nye kortlæser bliver en del af Integra systemet fra SystemHouse Solutions, som er et fuldt integreret tyverialarm og adgangskontrol system, med masser af muligheder for integration til 3. parts sikrings/tekniske systemer samt IT-systemer. Alt sammen noget der giver værdi i den intelligente og morderne bygning, og et samlet overblik.

Mere fra...

19.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Riel Sikring - En ny partner til SystemHouse Solutions

05.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

13.12.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Seier Security - En ny partner til SystemHouse Solutions

26.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

24.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

HOLD STYR PÅ DINE FYSISKE NØGLER!

15.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Integra systemet giver Karolinska Institutet en beskyttelse ud over det sædvanlige