Meget kompakte elektroniske sikringer

PLC-Interface tilbyder den innovative kombination af relæinterface og elektronisk sikring i en komponent på blot 6,2 mm og sparer dermed værdifuld plads i styretavlen.

Foto: Phoenix Contact

PLC-Interface fra Phoenix Contact tilbyder den innovative kombination af relæinterface og elektronisk sikring i en komponent på blot 6,2 mm og sparer dermed værdifuld plads i styretavlen. Den nominelle strøm og nedlukningsadfærd kan konfigureres individuelt med DIP switche på komponenten.

Manuel konfiguration muliggør indstilling af forskellige udløserkarakteristikker som ”Fuse mode” (afbrydelse efter overstrøm) eller ”Hiccup mode” (cyklisk automatisk genstartsforsøg) samt indstilling af udløsergrænser mellem 1….6 A i stigninger på 1 A. Den fysiske afbrydelse af en overbelastning indikeres visuelt og via fjernsignalering. Et aktivt diagnoseoutput giver en pålidelig statusmelding til den overordnede controller.

Omfattende tilbehør, muligheder for brokobling og systemkablingsløsninger bidrager til reduceret fortrådningsarbejde og hurtig kabling. Universel kompatibilitet og enkel systemintegration og udvidelse af funktioner i eksisterende installationer med PLC-Interface produktprogrammet sikrer en høj grad af fleksibilitet i næsten alle applikationer.

Mere om relæer

Mere fra...

17.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Moderne måletransformerskilleklemmer med Push-X teknologi

11.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Meget kompakte elektroniske sikringer

07.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X: værktøjsfri tilslutning øger effektiviteten

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Ikke-afkølede GB/T DC ladekabler med CE-certificering til permanent ladning med op til 250 kW

04.06.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Universelle CCS ladestik – ladning er nu mulig med 375 kW permanent

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning