METRO Microbooster og fjernvarme

Hvis du har fjernvarme, kan METRO Microbooster hjælpe dig med at udnytte restenergien til opvarmning af vand. Det sparer både penge og energi, hvilket er ekstra vigtigt i disse tider, hvor energipriserne er skyhøje.

METRO Microbooster er en innovativ brugsvandsvarmepumpe, som udnytter energien fra selv lave temperaturer i varmeledningerne til at opvarme brugsvand til køkkenvaske og brusere. Den indbyggede varmtvandsbeholder kan levere varmt brugsvand til en temperatur på 54°C – og op til 65°C - ved at udnytte lavtemperaturenergien via en indbygget varmepumpekreds.

I et typisk fjernvarmesystem er det oftest en vekslerstation, der står for fordelingen af varmen til rumopvarmning og det varme brugsvand. I større bygninger kan det dog give udfordringer i forhold til styringen og opretholdelse af temperaturen i det varme brugsvand. Problemer som METRO Microbooster kan løse – ikke bare i dag, men også i fremtidens fjernvarmesystemer, hvor ultra lavtemperatur-fjernvarme bliver normen. 

Læs videre her og find ud af fordelene ved at inkludere en METRO Micrebooster ud fra to eksempler på fjernvarmesystemer.  

Mere fra...

05.06.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Nu kan du opgradere til myUplink

30.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor leje, når man kan eje?

22.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Kom til Inspirationsdagen 2024

14.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor få fjernvarme? Det er der flere (rigtig gode) grunde til!

07.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvide Sande har Danmarks (måske) billigste fjernvarme

01.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvor meget kan du spare med en varmepumpe?