Moderne og fleksibel lager- og logistikejendom

Et nyt 49.300 kvm lager- og logistikbyggeri opføres i Taulov Dry Port, Fredericia, som skal være med til at udvide kapaciteten af attraktive og fleksible lagerløsninger i Danmark.

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er på nuværende tidspunkt historisk lav. Derfor opfører Taulov DryPort A/S et nyt 49.300 kvm stort lager- og logistikbyggeri i 10,5 meters højde, som går under navnet ”Prinsessens Kvarter”. Dette sker som et joint venture mellem ADP A/S og pensionsselskabet PFA.

Et vigtigt skridt på vejen mod at blive Danmarks førende transportknudepunkt

Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik, og med en unik beliggenhed får erhvervslivet en sammenhængende løsning. Placeringen giver direkte adgang til europæiske og skandinaviske markeder, samt muligheden for at opnå optimerede cut-off tider for transport- og logistikoperatører. Projektet imødekommer derfor erhvervslivets interesser omkring effektiv godshåndtering og central beliggenhed. ”Prinsessens Kvarter” opføres i to etaper. Første etape på 26.000 m² forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 m² vil stå klar medio 2021.

Vi i RIB A/S er stolte af at flere af vores løsninger bliver benyttet til projekt ”Prinsessens Kvarter”. Det drejer sig om Byggeweb ProjektByggeweb UdbudByggeweb Capture og Byggeweb Digital Aflevering.

Følg RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

Mere fra...

24.05.2024RIB Software

Sponseret

Få fat i din plads på IKT-leder uddannelsen i Aarhus!

22.05.2024RIB Software

Sponseret

Kender du til de 10 mest almindelige udfordringer inden for kvalitetssikring og Field Management?

20.05.2024RIB Software

Sponseret

Skal du skrive IKT-leder på dit CV i år?

17.05.2024RIB Software

Sponseret

Ebook: BIM fra A til Z – Download den her!

10.05.2024RIB Software

Sponseret

Underviserne på IKT-leder uddannelsen deler ud af deres erfaringer!

08.05.2024RIB Software

Sponseret

NYT KURSUS: Digitalisering af Facilities Management