Modulært system til automatisk industriel opmærkning

Med den nye printerserie Thermomark E tilbyder Phoenix Contact sammen med de nye E-applikatorer en ny løsning til enkel og effektiv industriel opmærkning.

Med den nye printerserie Thermomark E tilbyder Phoenix Contact sammen med de nye E-applikatorer en ny løsning til enkel og effektiv industriel opmærkning. For første gang kombinerer systemet automatisk printning og montage af mærker i én arbejdsgang og opnår dermed tidsbesparelser på op til 60% sammenlignet med manuel udførelse af opgaverne.

Det modulære system består af standard termoprintere, som kan kombineres med fire forskellige applikatorer – tre til leder- og kabelmærkning og en til klemmemærker - som til sammen tilbyder fleksible opmærkningsmuligheder til specifikke behov. Thermomark E.Wire producerer en mærkeløsning, som kan forskydes radialt og aksialt og som takket være en svejsesøm ikke kan falde af. Thermomark E.Sleeve bearbejder krympeslanger i endeløse baner med en diameter på 0,8 til 8,5 mm, skærer dem til i den ønskede længde og åbner mærkeskiltene, så de er nemme at skubbe på ledere og kabler. Selvlaminerende ”cable-wrap” mærker til alle typer af cylindriske ledere og kabler bearbejdes med Thermomark E.Wrap. Med Værktøjet Thermomark E.Vario kan hele klemmerækker opmærkes med blot to materialer i endeløse baner til høje og flade mærkningsriller i længder mellem 3,5 og 1.000 mm.

Skæreenheden Thermomark E.Cutter kan bruges til at klippe materialer i den ønskede længde og Thermomark E.Cutter/P kan bruges til klip og perforering til adskillelse af krympeslanger.

Ved brug uden applikatorer bearbejder de fire Thermomark E.300, E.600, E.300 D og E.600 D rulleprintere derudover hele programmet af standard rullemateriale fra Phoenix Contact.

Mere om E-serien
 

Overblik over de forskellige applikatorer

Mere fra...

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning

21.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Automatisk identifikation af hele klemmerækken i en enkelt arbejdsgang

21.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Automatisk afisoleringsmaskine til effektiv ledningsforberedelse

17.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Spar en masse tid med Push-X teknologi

12.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Udvidelser til ICS og ME-IO DIN-skinnestik

09.04.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Nye tilslutningsstik i PC 6 serien med skruetilslutning