Nu bliver installatørens målinger rigtigt mobile!

Installatørernes arbejde bliver mere og mere mobilt, hvor rigtigt mange opgaver skal kunne udføres direkte fra firmabilen.

Opgavehåndtering og indkøb af varer foregår allerede i dag direkte på mobilen. Samtidig er der i forbindelse med stærkstrømsbekendtgørelsen og SKS systemet stigende krav til måling og dokumentation.

Elma Instruments har i samarbejde med Metrel udviklet en helt ny Android mobilsoftware, der giver mulighed for at gøre hverdagen og ”SKS-test” nemmere. Med Eurolink Android software får man PC-muligheder direkte på mobilen.

Med Eurolink for Android kan du via Bluetooth opbygge installationsstrukturer og overføre data fra din SKS-tester. Du kan også optage billeder, video og lydsekvenser og tilknytte dem specifikke målinger. Den komplette målerapport med alt dokumentation kan sendes fra telefonen. Installationstesteren behøver altså ikke at komme hjem til firmaet og blive ”tømt” for data, det hele kan gøres trådløst i marken.

Eurolink Android kan hentes på Google Play og anvendes sammen med Eurotest AT, XA og Combo (3125B). Password til kommunikation købes hos Elma.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk 

Mere fra...

18.06.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Strategisk samarbejde om service på Minicam inspektionskameraer

12.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Nye termiske kameraer fra Teledyne FLIR

11.04.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Comemso Mini Charger Tester

17.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

09.01.2024Elma Instruments A/S

Sponseret

Sikkerhedstest på elektriske køretøjer

26.09.2023Elma Instruments A/S

Sponseret

HI messe 2023 - Akustisk kamera til visualisering og måling af hørbar støj