Nu kan du opgradere til myUplink

Har du i dag en varmepumpe fra METRO THERM med myUpway-styring, har du nu mulighed for at opgradere til den nye og langt mere intelligente styringsplatform, myUplink – helt gratis.

Opgradér til den nye og intelligente styringsplatform, myUplink – helt gratis.. Foto: METRO THERM

Har du i dag en varmepumpe fra METRO THERM med MyUpway styring, har du nu mulighed for at opgradere til den nye og langt mere intelligente styringsplatform – myUplink – og det sker helt gratis.

Men hvad er det? 
myUplink er den nye generation af styringsplatforme, som anvendes til vores METROAIR 330 og METROAIR 500 indedel til luft-vand varmepumper samt METROSAVER jordvarmepumper¹

Der er tale om en intelligent styring, hvor du som bruger, får mulighed for at tilpasse dit indeklima efter dine behov, optimere driften, reducere dine energiomkostninger og mindske din klimapåvirkning - endnu mere og endnu nemmere.

Her er nogle af de nye fordele, som du får med myUplink:

 • Automatisk softwareopdatering: 
  Du vil modtage softwareopdateringer via internettet, fremfor at skulle downloade dem til en USB-nøgle. På den måde sikrer vi, at din varmepumpe altid er i drift og med de nyeste funktioner.
   
 • Indstillinger i realtid:
  Dine indstillinger og driftsdata i app’en vil foregå i realtid i forhold til de tidligere 5 minutters forsinkelse. Du vil også kunne tilgå historisk data uden forsinkelse.
   
 • Dine indstillinger bliver overført: 
  Alle dine indstillinger fra MyUpway vil følge med. Du vil altså kunne genkende dine egne indstillinger – det er kun nye farver og ikoner, du vil møde i brugerfladen.

Vil du vide mere? 
Kunne du tænke dig at læse mere om de mange funktioner og fordele, der er ved den intelligente styringsplatform, myUplink? Så kan du læse mere lige her. 

Har du i forvejen den gamle styringsplatform, myUpway, og vil guides til, hvordan du opgraderer til myUplink? Så kan du læse mere lige her. 

OBS: Jordvarmepumper er fortsat under udarbejdelse til myUplink, og man kan derfor opleve, at disse endnu ikke er forberedt til opgraderingen.

Mere fra...

05.06.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Nu kan du opgradere til myUplink

30.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor leje, når man kan eje?

22.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Kom til Inspirationsdagen 2024

14.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvorfor få fjernvarme? Det er der flere (rigtig gode) grunde til!

07.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvide Sande har Danmarks (måske) billigste fjernvarme

01.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Hvor meget kan du spare med en varmepumpe?