Ny BACnet-controller fra WAGO: én bygning, ét sprog

Den nye BACnet-controller (750-831) fra WAGO gør systemintegrationen i bygningsautomation nemmere.

BACnet-controlleren (750-831) er forsynet med to ETHERNET-tilslutninger, et SD-slot og en adresse-switch..

Der findes mange forskellige protokoller for bygningsautomation, og netop i forbindelse med store projekter udvikler de enkelte entrepriser sig ofte uafhængigt af hinanden. Med den nye BACnet-controller (750-831) fra WAGO kan andre protokoller, som f.eks. KNX, LON eller DALI, nemt integreres i ét system. På den måde gøres bygningsautomation mindre kompleks, således at tid og omkostninger til installation og vedligeholdelse reduceres.

BACnet-controlleren, der kan programmeres i henhold til IEC 61131-3, er godkendt som "Bacnet-Building Controller" (B-BC). I sammenligning med den foregående model (750-830) er den disponible programhukommelse i den nye controller blevet fordoblet, mens datahukommelsen endda er blevet 4 gange større. Samtidig understøtter den nye controller SD-kort-funktionaliteten, hvilket betyder, at data, som f.eks. "Trend Log"-objektet, kan lagres eksternt. Desuden er der med et SD-kort mere plads til rådighed for webvisualisering, hvor f.eks. baggrundsbilleder og grundplaner over bygninger kan lagres og processer vises grafisk. Der er indbygget en 2-ports-Ethernet-switch i controlleren, som gør det muligt at linke direkte videre til næste enhed.

Brugeren får yderligere hjælp i den såkaldte "NATIVE" mode, hvor BACnet-controlleren automatisk genererer kompatible BACnet-objekter for de digitale og analoge hardwaredatapunkter for alle tilsluttede busmoduler. Fordelene: Controlleren er driftsklar, så snart der er tildelt en IP-adresse via den integrerede adresse-switch. Dermed reduceres konfigurationsomkost-ningerne, der ellers kan være betydelige netop ved komplekse systemer. Der kan nemt oprettes ekstra BACnet-objekter via BACnet-konfiguratoren eller CODESYS WAGO-I/O-PRO-software.

WAGO-I/O-SYSTEM 750
Godkendt til mange forskellige applikationer: WAGO-I/O-SYSTEM 750 opfylder med sit modulære design i særlig grad kravene til decentrale feltbussystemer. Den modulære grundtanke går igen i forbindelse med understøttelsen af utallige feltbussystemer. Alt efter applikationen kan der vælges mellem feltbuskoblere og controllere (PLC) til mange forskellige protokoller. Med mere end 400 forskellige I/O-moduler tilbyder WAGO-I/O-SYSTEM 750 skalerbare løsninger med en stor integrationstæthed og et uforligneligt pris-/ydelsesforhold.

Kontakt WAGO Danmark for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, homepage: www.wago.dk

Mere fra...

26.10.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Denmark A/S får besøg af Dansk-Tysk Handelskammer

26.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO lancerer ny 221 Green Range serie

MAKSIMAL YDELSE PÅ MINIMUM PLADS: Compact Controller 100

15.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

01.09.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

NYHED: Mød den nye 221 serie lavet med genanvendelige materialer

21.08.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

WAGO Creators går live i Danmark!

31.03.2023WAGO Denmark A/S

Sponseret

Mød WAGO på Hannover 2023