Ny direktør for energioptimering i Schneider Electric Danmark

Brian Hulvi, 40 år, er netop tiltrådt som Vice President for Professionel Services i Schneider Electric Danmark

Brian Hulvi.

Brian Hulvi, 40 år, er netop tiltrådt som Vice President for Professionel Services i Schneider Electric Danmark. Her skal han stå i spidsen for en nyoprettet forretningsenhed, hvor alle aktiviteter inden for Energy Management bliver samlet. Brian Hulvi indtræder samtidig i den danske topledelse.

Brian Hulvi bliver bl.a. ansvarlig for Schneider Electrics omfattende engagement i såkaldte ESCO-projekter samt et centralt overvågningscenter, hvor Schneider Electric konstant holder øje med energiforbruget hos sine kunder og samarbejdspartnere.

Brian Hulvi kommer fra en stilling som Director Energy Solutions i DONG Energy, hvor han siden 2006 har beklædt flere roller i organisationen. Tidligere har Brian Hulvi blandt andet arbejdet for Nokia og Rockwool. Han ser frem til udfordringen i Schneider Electric:

- Jeg ser meget frem til at opbygge et stærkt team og være med til at fortsætte den positive udvikling inden for energioptimering og -overvågning i Schneider Electric. Det er et spændende område under stor bevågenhed, hvor der ligger et stort potentiale for at hjælpe vores samarbejdspartnere med at spare store mængder energi. Med den nye centrale enhed sender Schneider Electric et stærkt signal om, at energieffektivisering bliver taget meget seriøst, hvilket vidner om en spændende udvikling, som jeg glæder mig til at være en del af, siger Brian Hulvi.

Som global specialist i energiovervågning og -optimering har Schneider Electric løsninger til effektiv energiovervågning inden for en bred vifte af segmenter. Det gælder f.eks. sundhedsvæsenet, industrivirksomheder, datacentre, privatboliger og vand- og fjernvarmeforsyning. Med Brian Hulvi i spidsen samler Schneider Electric nu alle segmenter i et operationelt center, som skal sikre endnu større energibesparelser hos danske virksomheder, kommuner og byggerier.

Mere fra...

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

03.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ekspert advarer: Hvem skal vende Danmark fra sort til grøn energi?

21.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kære regering: I kan ikke sætte strøm til verden uden batterier