Ny ELIT installationstester EuroMaster AutoEV

Komplet installationstester med test af ladestandere – uden ekstra boks

ELIT EuroMaster AutoEv med ladestander test.

Den unikke installationstester ELIT EuroMaster AutoEv er nu opdateret og har fået endnu flere smarte funktioner. Det er blevet nemmere og hurtigere, at udføre alle de lovpligtige og nødvendige målinger – også på ladestandere.

Dansk firmware, dansk software og gratis danske apps til både iOS og Androide. Opbyg din egen struktur og navngiv målinger direkte på instrument, på PC  eller på din smartphone. Send rapporter og kommentarer direkte via e-mail. Indbygget Bluetooth med 2-vejs kommunikation.

Automatisk installationstest med frit valgbare testsekvenser, automatisk test/godkendelse, indbygget sikringstabel, automatisk visning af Ik max 3F, kabellængde samt jordmodstand både 2- og 3-polet. Måler desuden gennemgang, modstand, strøm samt spænding og har indbygget datalogger for overvågning af strøm og lækagestrømme.

Tester alle typer fejlstrømsafbrydere, måler isolationsmodstand, spændingstab og har indbygger Varistortest for kontrol af SPD/transientbeskyttelse

Tester også alt vedrørende ladestabdere, herunder funktionsafprøvning, test af DC lækage detektering, Ik min, jordmodstand, spænding og frekvens.

Med ELIT EuroMaster AutoEv er det nemt at måle og udarbejde nødvendig dokumentation. Instrumentet er forsynet med stort farvedisplay med hjælpe funktioner og tilslutningsdiagrammer.

Leveres komplet i taske inkl. ekstra meget tilbehør: Adapter for laderstander, adapter med testknap for stikkontakt, prøveledninger, krokodillenæb, prøvepinde, 20 meter ledning, batterier betjeningsvejledning og kalibreringscertifikat. Gratis software og gratis app for både iOS og Androide.

Besøg www.elit.dk

Eller ring 4844 6060 for yderligere oplysninger

Mere fra...

21.09.2023ELIT Scandinavia ApS

Sponseret

Mål hvor du ikke har kunne måle før!

15.08.2023ELIT Scandinavia ApS

Sponseret

ELIT Scandinavia udvider med ny salgschef i Jylland

Verdens nyhed! – Mål DC strøm på et AC signal

13.03.2023ELIT Scandinavia ApS

Sponseret

13.02.2023ELIT Scandinavia ApS

Sponseret

UNIKS CF1500 kombi spændingstester – For kontrol af spændingsløs tilstand

09.02.2023ELIT Scandinavia ApS

Sponseret

Ny ELIT installationstester EuroMaster AutoEV