Ny energibesparende KNX sensorteknologi på Aleris forbedrer kundernes og de ansattes hverdag

Aleris blandt andet udskiftet lyskilderne på sengeafsnittet med energivenlig LED. Og så har de taget den absolut mest hotte KNX sensorteknologi baseret på Steinel True Presence ®, til bygningstyring i anvendelse.

Aleris Privat Hospital.

Aleris (tidligere Aleris-Hamlet) er Danmarks største private sundhedsvirksomhed. I bestræbelserne på at forbedre kundeoplevelsen og samtidig klimaeffektivisere deres bygninger i Gyngemosen, Søborg, har Aleris blandt andet udskiftet lyskilderne på sengeafsnittet med energivenlig LED. 

Når man træder indenfor i privathospitalet Aleris i Søborg er man straks klar over, at det er et ganske særligt hospital. Her omtales de indlagte som kunder, og alle ansatte gør sig meget umage med at give netop kunderne en god oplevelse.

Alt lige fra receptionen til sengestuer og gangarealer er holdt i lyse venlige farver, og ledelsen på Aleris har haft specielt fokus på ét specifikt område, som man ved øger kundeoplevelsen og overordnet set gør mennesker gladere og dermed hurtigere raske – nemlig lyset.

I samråd med KNX Solutions, som er specialister i KNX og DALI løsninger, og deres samarbejdspartner elektriker.dk har Aleris på sengeafsnittet og i gangarealer fået installeret døgnrytmelys, som styres af ”True presence ®” sensorer fra det tyske firma Steinel.

De mere end 50 True Presence ® KNX sensorer på privathospitalet er forbundet via buskabel til en Hager Dali Gateway. Derfor kan Aleris ikke alene spare penge på energiregningen – de kan også give personalet en bedre arbejdsdag og – ikke mindst – kunderne en bedre oplevelse og en hurtigere recovery.

Læs mere her

Mere fra...

03.05.2024Wexøe A/S

Sponseret

Wexøe A/S indgår samarbejde med HAUPA

06.03.2024Wexøe A/S

Sponseret

NYHED! Wexøe A/S har indgået partnerskab med Partex Marking Systems Nordic AB.

24.01.2024Wexøe A/S

Sponseret

NYHED FRA KAISER: Forfradåse til renrum

31.08.2023Wexøe A/S

Sponseret

Connected Lighting fra Steinel

04.04.2023Wexøe A/S

Sponseret

Wexoe AB erhverver LBW Elektronik AB i Stockholm

16.01.2023Wexøe A/S

Sponseret

Smukke og tidløse kontakter komplimenterer Sankt Nikolaj Kirkes nyrenoveret kunsthal