Ny film introducerer Cablemanager - en gamechanger for alle involverede i byggeprojekter

Ny film introducerer Cablemanager, der er mere end bare et program til at holde styr på kabler og føringsveje. Det er software, der optimerer installationer, udvidelser samt drift og vedligehold af byggeprojekter.

Vi er stolte af at præsentere vores seneste film, som introducerer programmet Cablemanager.

Cablemanager er ikke blot et program, det er en gamechanger for alle involverede i byggeprojekter, herunder bygherrer, rådgivere, konstruktører og el-installatører. Programmet tilbyder en samlet platform, der giver et detaljeret og omfattende overblik over projektet i alle dets faser.

Ved hjælp af Cablemanager kan man opnå automatisk dokumentation og skabe et fælles grundlag for alle involverede parter. Det betyder, at man kan optimere installationer, materiale- og tidsforbrug. Og med den indsigt, der opnås, bliver det muligt at optimere kabelføringen og installationerne.

Cablemanager er mere end bare et program til at håndtere kabler og føringsveje.

Cablemanager er mere end bare et program til at håndtere kabler og føringsveje. Det er software, der kan optimere installationsudvidelser samt drift og vedligehold af byggeprojekter. Dette kan føre til betydelige besparelser i tid og penge for projekter i alle størrelser.

Integration til 3D programmet Revit

Cablemanager indeholder en integration til 3D programmet Revit, som er udviklet i samarbejde med Spangenberg & Madsen. Denne integration gør det muligt at importere data direkte fra Revit til Cablemanager, hvilket kan spare tid og øge nøjagtigheden af installationerne. Eventuelle rettelser af dimensioner på føringsveje kan også foretages i Cablemanager og føres tilbage til Revit, hvilket skaber et mere smidigt og effektivt arbejdsflow.

Så hvis du er på udkig efter en måde at forbedre din byggeproces og skabe mere optimale installationer, så tøv ikke med at se vores film og lære mere om Cablemanager. Vi er overbeviste om, at du vil blive inspireret af, hvordan Cablemanager kan revolutionere din måde at arbejde på.

Læs mere om Cablemanager på vores hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig vores gratis webinarer og læs om, hvordan du kan få en gratis prøveversion af programmet. 

God fornøjelse

En stor tak for bidrag til filmen sender vi til Spangenberg & MadsenCR Electric og ScanKab.

Mere fra...

29.04.2024PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

Optimer og effektiviser dine byggeprojekter

09.10.2023PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

Nu kan du tilmelde dig årets brugermøder

08.10.2023PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

Webinar 23/10: PCSCHEMATIC Automation og Panelrouter

24.09.2023PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

Webinar 9/11: Referencebetegnelser i PC|Automation

24.09.2023PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

9/10-2023: Introduktion til PC|Cablemanager

10.09.2023PCSCHEMATIC A/S

Sponseret

Webinar 25/9: Konvertering af projekter fra Automation version 22 til version 23