Ny Foto Gong på banen

Foto Gong Classic eller trådløs – det perfekte dørmeldesystem, der holder øje med indgangsdøren døgnet rundt. Og nu i 3 helt nye og forbedrede udgaver!

Foto Gong PIR - en perfekt løsning til lidt større forretninger, hvor kunderne ikke bevæger sig meget omkring indgangsdøren..

Ding-dong

Alle her i landet har vist på et eller andet tidspunkt hørt den lyd, når de er gået ind i en forretning i en eller anden by i Danmark. Nemlig en af de 4 velkomstlyde fra Foto Gong – Servodans unikke dørmeldeanlæg, som vi har produceret og solgt i over 40 år.

Den 1. marts er vi på gaden med de 3 velkendte Foto Gong-pakker i helt nye og forbedrede udgaver – nemlig Foto Gong IR, Foto Gong PIR og Foto Gong PIR trådløs.

Kort fortalt er Foto Gong IR (infrarød) velegnet til mindre forretninger. Foto Gong PIR (passiv-infrarød) er rigtig god til større forretninger, hvor kunderne ikke bevæger sig meget omkring indgangsdøren. Og den trådløse Foto Gong PIR er i sagens natur perfekt i de forretninger, hvor ledningsføring mellem PIR-sensor og central ikke er mulig eller meget besværlig.

Uanset hvilken af de 3 løsninger, der passer bedst til forretningen, så er du sikker på at få en gennemprøvet og langtidsholdbar løsning, som giver stor sikkerhed i dagligdagen og byder kunderne velkommen.

Læs mere om Servodans unikke Foto-Gong her.

Mere fra...

25.04.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Mød Niko på El & Teknik 2024

14.04.2024Niko-Servodan A/S

Sponseret

Har du en forældet smart home installation? Konverter nemt til Niko Home Control

05.09.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Udfordringer med funktionsafprøvning og BR18?

22.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Afbrydermateriel: Vil du også gerne tænke smartere på dine kunders vegne?

15.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Niko er partner i Fremtidens Hjem Nivå

08.08.2023Niko-Servodan A/S

Sponseret

Overholder dine nye stikkontakter gældende danske regler og standarder?