Ny Geberit Sigma70 betjeningsplade: Med intuitiv betjening og vandbesparende dobbeltskyl

Den nye Geberit Sigma70 betjeningsplade kommer i et stort udvalg af farver og materialer, der gør den velegnet til ethvert badeværelse og smag.

Geberit Sigma70 betjeningspladen bruger en mekanisme med to knapper, der aktiverer det vandbesparende dobbeltskyl. .

Den nye Geberit Sigma70 betjeningsplade kommer i et stort udvalg af farver og materialer, der gør den velegnet til ethvert badeværelse og smag. Udover betjeningspladens minimalistiske og nærmest svævende design er den let at installere og har et vandbesparende dobbeltskyl.

Fra april blev alle tidligere Geberit Sigma70 betjeningsplader erstattet af en ny model, der er kendetegnet ved sit minimalistiske og svævende design. Det svævende udtryk understreges nu af det let buede design. Dette er muliggjort ved hjælp af den velafprøvede mekanisme med de to nøje koordinerede knapper til vandbesparende dobbeltskyl. På trods af de to separate knap-per fremstår pladens overflade homogen, som om den var støbt i ét stykke.

Den nye Sigma70 betjeningsplade fås i sort, sandgrå, lava og hvidt glas, i rødguld, sort krom, messing og børstet rustfrit stål samt i sort mat og hvid mat. Med sit enkle design passer Geberit Sigma70 betjeningspladen til de fleste toiletter og badeværelser – ligesom den er kompatibel med alle Geberits cisterner i Sigma serien og er let at montere.

___

Om Geberit:
Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Som en integreret koncern har Geberit en meget stærk lokal tilstedeværelse i de fleste europæiske lande og er derfor i stand til at levere unik merværdi inden for både sanitetsteknologi og badeværelseskeramik. Produktionskapaciteten omfatter 26 produktionsanlæg, hvoraf de 4 har oversøiske placeringer. Koncernens hoved-kvarter ligger i Rapperswil-Jona i Schweiz. Med omkring 12.000 medarbejdere i over 50 lande genererede Geberit en nettoomsætning på 3,4 mia. CHF i 2022. Geberits aktier er børsnoteret på SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har været børsnoteret på SMI (Swiss Market Index) siden 2012.

Mere fra...

03.04.2024Geberit A/S

Sponseret

Nyt gulvstående toilet fra Ifö: Øger effektiviteten og reducerer støj

25.03.2024Geberit A/S

Sponseret

Fem gode grunde til, at forbrugerne stadig vælger Geberit AquaClean:

05.03.2024Geberit A/S

Sponseret

40 procent hurtigere installation . 10 gange bedre skylleevne

12.02.2024Geberit A/S

Sponseret

70 procent af verdens befolkning vasker sig efter toiletbesøg, og det er der flere gode grunde til

31.01.2024Geberit A/S

Sponseret

Pladsbesparende afløbssystem fra Geberit til fremtidens etagebyggerier

18.01.2024Geberit A/S

Sponseret

4 gode grunde til at Geberit AquaClean stadig er et foretrukket valg af installatører