Ny generation DIN-skinnekomponenter letter installationen og øger sikkerheden

Acti 9 er et nyt, komplet system af DIN-skinnekomponenter med et væld af nye funktioner, der ikke tidligere er set på markedet. Den nye produktfamilie indeholder over 1500 nye varenumre og hele 22 nye patenter. Den er designet til at lette hverdagen for installatører og tavlebyggere – og sætte dem i stand til at bygge energioptimering direkte ind i el-tavlen.

Nøgleordene for Acti 9 er simpelt, sikkert og effektivt. Mere præcist i form af hurtig og nem montering, meget høj sikkerhed og effektiv udnyttelse af både plads i tavlen, arbejdstid og selvfølgelig energien.

- Acti 9 er intet mindre end en verdensnyhed. Den repræsenterer næste generation af elektrisk distribution og er designet direkte ned fagbranchens værktøjskasse, så de bliver i stand til at møde de krav og potentialer, der ligger i fremtidens udfordringer ifm. fx intelligente bygninger og smart grid, siger Thomas Andersen, salgsdirektør i Schneider Electric Danmark, og fortsætter:

- Med denne lancering har vi aktiveret hele vores samlede salgsstyrke og fokuserer på at klæde branchen på i samarbejde med vores stærke partnere. Det er derfor, at vi de næste 8 uger turnerer landet rundt til grossister, tavlebyggere og installatører, således at markedet bliver klar over de nye muligheder og potentiale for energioptimering, der nu er tilgængelige.

Helt nye features

Acti 9-programmet omfatter alt fra automatsikringer og fejlstrømsafbrydere til relæer, sløjfeskinner og enheder til overvågning og styring af installationen.

- Acti 9 er både en opgradering og en modernisering af et af elbranchens mest kendte og brugte DIN-skinne-produktserier Multi 9. Den giver el-installatører og tavlebyggere masser af fordele og er et resultat af mange års udvikling og erfaring som førende producent af beskyttelseskomponenter og enheder til kontrol og styring, forklarer Thomas Kvist. Han er produktchef i Schneider Electric Danmark og står for at skulle lancere de over 1500 nye varenumre på det danske marked.

I udviklingen af Acti 9-systemet har Schneider Electric udtaget hele 22 nye patenter, og det betyder blandt andet, at Acti 9-komponenterne byder på nye og hidtil usete features som fx VisiTrip og VisiSafe.

VisiTrip gør det nemt for både slutkunder og elektrikere at se, om en sikring eller en fejlstrømsafbryder er udkoblet manuelt eller som følge af en fejl. Og med VisiSafe kan man med et enkelt blik se, om en enhed er defekt og skal udskiftes. Det gør det nemt at reagere hurtigt, hvis der er opstået fejl i installationen.

Fokus på hurtig montering

I det hele taget er Acti 9 udviklet med særligt fokus på at lette arbejdet for installatører, elektrikere og tavlebyggere. Acti 9-komponenter monteres lynhurtigt på DIN-skinne ved hjælp af de medfølgende clips og uden brug af værktøj. Det gør det også nemt at afmontere enhederne igen, hvis tavlen skal udvides eller komponenter skal udskiftes.

Serien har dobbelte terminaler, der gør det nemt at forbinde enhederne med sløjfeskinne, ligesom den tydeligt markerede 0-pol i venstre side gør Acti 9 perfekt egnet til logisk placering og montering sammen med andre tavlekomponenter fra Schneider Electric. Acti 9-programmet byder desuden på et helt nyt relæ, Reflex, der har unikke funktioner til lokal og central lysstyring.

Klar til avanceret overvågning

Slutkunder med større installationer får også en række andre fordele med Acti 9, der som noget helt unikt på markedet er 100 % klar til kommunikation, styring og avanceret overvågning af både selve installationen og ikke mindst energiforbruget. Her er SmartLink det centrale element, der gør det muligt at kommunikere med og trække data ud til ekstern software fra unikke målepunkter.

Alle Acti 9-komponenter er udført i markedets absolut bedste kvalitet og har klassens højeste sikkerhedsniveau.

Mere fra...

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

30.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget