Ny Group CEO for tic elkas/Eegholm-gruppen

Henrik Støwer Petersen, tidligere CEO for Mountain Top, er klar til at overtage ledelsen af den største nordiske el-tavleproduktionsgruppe tic elkas/Eegholm Group, når den nuværende koncernchef, Frank Müntzberg, går på pension til efteråret.

Foto: tic elkas/ Eegholm Gruppen

Henrik Støwer Petersen har betydelig global industriel ledererfaring og tilfører ekspertise inden for forretningsudvikling, internationalt salg, produktion og organisatorisk udvikling.

Frank Müntzberg, som fylder 65 i år, har fra starten slået fast, at han ville træde tilbage, når den strategiske vej, der blev sat af kapitalfonden Axcel, som købte gruppen tidligere på året, var etableret: "Jeg har gjort det klart, at jeg ønskede at gå på pension, når jeg følte mig tryg ved virksomhedens nye retning", siger Frank. “Timingen er perfekt, fordi vi er godt i gang med den positive sammenlægning af vores virksomheder, som medarbejderne fuldt ud støtter. Derudover har vi fået muligheden for at få en meget dygtig og velkvalificeret CEO med dokumenteret erfaring til at tage over."

Frank tiltrådte som CEO for tic elkas i 2017, og under hans kompetente ledelse oplevede virksomheden en imponerende vækst fra 60 ansatte i Danmark og fem i Litauen til i dag fire fabrikker i Danmark, en i Polen, to i Litauen og 450 medarbejdere fordelt i de tre lande.

Henrik tiltræder som CEO den 1. september, og Frank går på pension den 1. oktober. Samtidig vil virksomheden også byde velkommen til en ny COO, Jon Friedrich, som bidrager med en stærk specialisering inden for LEAN-processer og operationel optimering. Bortset fra tilføjelsen af Henrik og Jon forbliver resten af ledelsen intakt.

Bestyrelsesformand, Morten Østergaard, siger: ”Vi er taknemmelige for Franks dedikerede indsats i at forme vores virksomhed til det, den er i dag. Vi har fået en stærk start på at opnå vores vision om at blive den førende aktør i Nordeuropa inden for eltavler og relaterede services.

Om tic elkas/Eegholm-gruppen

tic elkas og Eegholm udgør tilsammen en førende virksomhed, der tilbyder komplette løsninger inden for eltavler og relaterede services. Dette inkluderer design af eltavler, produktion af hardware, softwareautomatisering, installation og andre services. For yderligere information, besøg www.ticelkas.dk eller www.eegholm.dk/eegholm-group.

Mere fra...

24.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

03.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

Elcor slutter sig til tic elkas/Eegholm-gruppen

03.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

Ny Group CEO for tic elkas/Eegholm-gruppen

23.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Få større fleksibilitet med en plugin fordelingstavle

21.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Gennemtænkt produktion af eltavler fra første møde

16.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Dine datas sikkerhed afhænger af datacentrets eltavler