NY luft til vand varmepumpe med fremløbstemperatur op til 75 grader og nærmest lydløs drift ned til 28 dB(A)

Det markedsledende og tyske firma indenfor opvarmningsteknologi Vaillant afslører deres nye luft til vand varmepumpe: aroTHERM plus.

Det markedsledende og tyske firma indenfor opvarmningsteknologi Vaillant præsenterer den nye luft til vand varmepumpe aroTHERM plus. Takket være det naturlige – og utrolig miljøvenlige kølemiddel opnår varmepumpen en fremløbstemperatur på op til 75° C i drift. En idéel varmeløsning for nybyg og modernisering. .

Takket være det naturlige og usædvanligt miljøvenlige kølemiddel opnår denne varmepumpe fremløbstemperaturer på op til 75° C i drift, hvilket gør den ideel til såvel nybyg som modernisering af boliger. Indtil nu har ​​varmepumper hovedsageligt været bedst egnet til nybyg. Med det nye effektive og naturlige kølemiddel, som er påfyldt aroTHERM plus, er denne varmepumpe også en idéel og ikke mindst grøn varmeløsning, når et oliefyr eller en gaskedel skal skiftes.

Med en COP værdi på op til 5,4 (Coefficient Of Performance) baseret på en udetemperatur på 7° C og en varmtvandstemperatur på 35° C, er aroTHERM plus ekstremt energibesparende og effektiv.

Med et lydniveau på kun 28 dB (A) - målt på en afstand af tre meter og i nattilstand - er den nye aroTHERM plus varmepumpe desuden usædvanligt stille i drift. Derfor kan den også installeres ved tæt bebyggede områder, såsom rækkehuse.

Varmepumpesystemet består af udendørsenheden aroTHERM plus og en kompakt indendørsenhed: uniTOWER uniten – her er alle hydrauliske komponenter og en varmtvandsbeholder på 190 liter er integreret. Ved større varmtvandsbehov tilbyder Vaillant hydraulikstationen MEH 97 og en separat varmtvandsbeholder efter behov.  Varmekomforten styres med den brugervenlige senoCOMFORT styring, og tilvælges internet-kommunikationsmodulet sensoNET og Vaillants sensoAPP, kan systemet styres via App.

aroTHERM plus og den hydrauliske unit uniTOWER kan installeres på blot én dag af to installatører (kølemiddelcertificering ikke et krav ved installation).

Varmepumpesystemet bliver endnu grønnere, når det kombineres med et solcelleanlæg eksempelvis Vaillants auroPOWER, da den producerede solenergi kan anvendes til driften af varmepumpen. Yderligere vil man også kunne få det varme vand leveret med et af Vaillants solvarmesystemer.

Varmepumpen anvender det naturlige kølemiddel R290, som ikke kun muliggør den høje fremløbstemperatur på op til 75° C, men også skiller sig ud med et meget lavt global opvarmningspotentiale (GWP). Dette reducerer yderligere varmepumpens miljøaftryk.

aroTHERM plus har allerede vundet priser for brugen af det naturlige kølemiddel og fleksible anvendelsesmuligheder bl.a. ”Innovations Award” på den franske industrimesse Interclima.

  • Optimal til modernisering og nybyg
  • Naturligt og miljøvenligt kølemiddel
  • Nærmest lydløs drift
  • Kan installeres på 1 dag af to personer

Mere fra...

20.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

DET GØR VARMEPUMPER HOTTE: MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL GØR DEM EKSTRA GRØNNE

13.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

Boligejerne er taget som gidsler: Politisk uklarhed om grøn opvarmning

06.02.2024Vaillant A/S

Sponseret

Fodformet og flippet? Sådan behøver miljøvenlige valg ikke være

12.01.2024Vaillant A/S

Sponseret

Tillykke til Tobby Lohse Sørensen med 25 år i Vaillant

02.01.2024Vaillant A/S

Sponseret

Enestående ydeevne til større byggeprojekter

06.12.2023Vaillant A/S

Sponseret

Hot and cold: Derfor sikrer luft til luft varmepumpen et sundt indeklima