Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

Den OSDP™ verificerede EXRead-serie bryder teknologiske barrierer og sætter nye benchmarks inden for adgangskontrol

Foto: SystemHouse Solutions

SystemHouse Solutions udvikler sikringssystemer, og har gjort det med succes igennem mere end 25 år. Nu har SystemHouse Solutions lanceret en række kortlæsere med den åbne OSDP-standard kommunikation, der kan benyttes på langt de fleste adgangskontrol systemer på markedet. 

Den nye EXRead-serie af OSDP-verificerede kortlæsere, vil med sin slanke form og elegante design, vil den passe ind i langt de fleste installationer, og på stort set alle adgangskontrol systemet, uanset mærke.

EXRead-serien af kortlæsere er udstyret med EMV® funktionalitet. Vores implementering af en gratis og licensfri mobil adgangsløsning. Det giver brugerne mulighed for at benytte deres mobiltelefon (Apple og Android) til at få adgang, ved hjælp af indbygget NFC-wallet legitimations teknologi.

EXREAD-SERIEN - MINI, SLIM & DISPLAY

EXRead-serien består i øjeblikket af tre læsere, der er sammenhængende designet til at imødekomme størstedelen af behovet for adgangskontrol. Med sin slanke form og elegante design, vil den passe ind i langt de fleste installationer.

Mini-kortlæseren, er blandt de mindste læsere på markedet, mens den stadig bevarer topfunktionalitet og endda CIV-sikkerhedsfunktioner. 

Slimline kortlæseren passer perfekt fx til en dørkarm, og med et taktilt tastatur samt top IP/IK-klassificeringer, er den et glimrende valg, hvor minimalt design og høj sikkerhed, med adgang via kort og kode. 

Display kortlæseren med dens smarte indbyggede ”non-burn-in” farve TFT-skærm og taktilt tastatur, giver adskillige muligheder for at hjælpe brugerne med dynamisk konfigureret info-grafik og tekstinformation, menu-muligheder til styring af yderligere funktioner ud over adgangskontrol, samt dynamisk branding med valgfrie logoer i display og meget mere.

Alle tre kortlæser typer har mange funktioner til fælles, bl.a. kapaciteten til at kombinere selektiv CSN/UID-læsning, op til fem forskellige MIFARE Classic®/Plus®-kortsystemer med sektorlæsning, og op til fem forskellige MIFARE® DESFire®-kortsystemer. Dette er fx perfekt til fælles faciliteter for flere virksomheder.

EXRead kortlæser serien, kan købes via sikringsgrossisten ARAS – aras.dk

Læs mere om SystemHouse Solutions: www.systemhousesolutions.com

Kontakt: exread.sales@systemhousesolutions.com

EXRead Series - Mini, Slimline og Display. Foto: SystemHouse Solutions

Mere fra...

05.04.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Opsigtsvækkende nyheder præsenteres på Birmingham Security Expo 2024

19.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Riel Sikring - En ny partner til SystemHouse Solutions

05.02.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Ny serie af kortlæsere er lanceret - hvor sikkerhed, fleksibilitet og design er i fokus

13.12.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Seier Security - En ny partner til SystemHouse Solutions

26.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Digitaliser dit besøgs flow

24.11.2023SystemHouse Solutions AB

Sponseret

HOLD STYR PÅ DINE FYSISKE NØGLER!