Ny serie LED-spots til nettopriser fra Malmbergs

Butikker sparer 80% på elregningen

Nyt lavenergi REX LED-spot til butikker sparer 80% på elregningen og kan monteres direkte i eksisterende 230V skinner.

Mange detailbutikker søger energibesparende belysningsløsninger. Derfor introducerer Malmbergs en ny serie LED-spots til 3-fasede skinnesystemer og som downlights til indbygning. De er ideelle til tøjbutikker, skobutikker, boghandlere, frisører og andre detailbutikker.
REX-serien er 230V LED-spots til montering direkte i standard 3-fasede skinnesystemer. De leveres med universaladapter og er på enten 15w eller 25w. De erstatter halogenspots på 75 – 100 watt.MD-250 serien er kraftige 230V LED-spots til indbygning. De leveres med 1 x 10 watt, 2 x 10 watt eller 3 x 10 watt per panel. Spottene er kipbare og kan indstilles i alle retninger. De nye spots er med den sidste nye LED-teknologi. Lyset er varm hvid med en farvetemperatur på 3.000K og har en naturtro farvegengivelse. Begge serier er i hvid og udført i en gedigen kvalitet i aluminium. Malmbergs LED-spots introduceres til faste lave nettopriser, f.eks. koster REX-spottet på 15 watt kr. 350 ekskl. moms. Det er cirka 50% lavere end tilsvarende mærkevarer. 
Ifølge Malmbergs sparer man som tommelfingerregel 80% på elregningen med LED-spots i forhold til halogenspots. LED-spots er som regel tjent hjem inden for 2 år. Samtidig bliver man genererende varmeproblemer kvit, og de løbende driftsomkostninger er betydeliget lavere, da en LED-pære holder 35.000 timer, hvilket er 15 gange længere end en halogenpære.

MD-250-serien findes i størrelser fra 1 x 10 watt til 3 x 10 watt.

Om Malmbergs
El-grossisten Malmbergs Elektriske A/S i Herlev leverer el-artikler til de professionelle installatører.
Mere end 80 procent af sortimentet på 8.500 artikler er egenudviklede produkter, som bliver produceret hos underleverandører rundt om i verden. Malmbergs har eget repræsentationskontor i Kina for at kunne kontrollere hele indkøbskæden inklusiv kvalitetskontrol og produktudvikling. Dermed springes de fordyrende mellemled over – til gavn for kunderne. Virksomheden er datterselskab i Malmbergs Elektriske AB, der er noteret på børsen i Stockholm. Koncernen omsætter for cirka 500 millioner kroner.

Læs mere: : http://malmbergs.com/frmDynamicPage_new.aspx?pageId=13

Mere fra...

19.10.2022Malmbergs Elektriske A/S

Sponseret

Opfyld Arbejdstilsynets krav

20.04.2022Malmbergs Elektriske A/S

Sponseret

Malmberg åbner ny butik i Kolding

04.02.2014Malmbergs Elektriske A/S

Sponseret

Ny serie LED-spots til nettopriser fra Malmbergs