Ny standard for nem styring og overvågning af installationer

Nyt kommunikationsmodul giver minimal kabelføring, nem og hurtig installation og sikre fuld kommunikation mellem enheder i elektriske tavler.

Schneider Electric tager endnu et skridt for at hjælpe rådgivere, installatører og slutkunder med at etablere central overvågning og styring i el-installationer.
Løsningen er Acti 9 Smartlink, som gør det nemmere end nogensinde at etablere fuld kommunikation mellem alle enheder i både hoved- og gruppetavler og et centralt BMS.

Smartlink er et kommunikationsmodul til montering i tavlen og del en af Acti 9-serien - den nye generation af DIN-skinnekomponenter fra Schneider Electric. Hver enkel Acti 9-enhed forbindes til Smartlink-modulet med et færdig-konfigureret kabel, og til sidst forbindes Smartlink til BMS med et enkelt netværkskabel. Kort sagt: Plug and play med minimal kabelføring, nem og hurtig installation og ingen risiko for fejl.

Når installationen kan overvåges og styres centralt via Smartlink kan bygningsansvarlige nemt opsamle data over energiforbruget såvel som standby-forbruget på hver enkelt gruppe i installationen. Desuden gør overvågningen det muligt at reagere hurtigere og mere præcist på hændelser som udkoblinger og andre fejl i store installationer.

Mere fra...

27.02.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Skru op for hyggen og ned for standby-forbruget med den nye Wiser-lysdæmper fra Schneider Electric

26.02.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric-boss er træt af at høre om vindmøller

31.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Talentskud spirer hos Schneider Electric

26.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric er kåret som en af verdens mest bæredygtige virksomheder i 2024

05.01.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

LK FUGA Inspirationskatalog

21.12.2023Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric præsenterer det nye LK FUGA® Inspirationskatalog