Ny standard for nem styring og overvågning af installationer

Nyt kommunikationsmodul giver minimal kabelføring, nem og hurtig installation og sikre fuld kommunikation mellem enheder i elektriske tavler.

Schneider Electric tager endnu et skridt for at hjælpe rådgivere, installatører og slutkunder med at etablere central overvågning og styring i el-installationer.
Løsningen er Acti 9 Smartlink, som gør det nemmere end nogensinde at etablere fuld kommunikation mellem alle enheder i både hoved- og gruppetavler og et centralt BMS.

Smartlink er et kommunikationsmodul til montering i tavlen og del en af Acti 9-serien - den nye generation af DIN-skinnekomponenter fra Schneider Electric. Hver enkel Acti 9-enhed forbindes til Smartlink-modulet med et færdig-konfigureret kabel, og til sidst forbindes Smartlink til BMS med et enkelt netværkskabel. Kort sagt: Plug and play med minimal kabelføring, nem og hurtig installation og ingen risiko for fejl.

Når installationen kan overvåges og styres centralt via Smartlink kan bygningsansvarlige nemt opsamle data over energiforbruget såvel som standby-forbruget på hver enkelt gruppe i installationen. Desuden gør overvågningen det muligt at reagere hurtigere og mere præcist på hændelser som udkoblinger og andre fejl i store installationer.

Mere fra...

12.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Tilmelding til AVEVA World 2024

10.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

04.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kom med til en spændende dag fyldt med de seneste Industri-input og automationsløsninger.

02.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Tilmelding til webinar om det kommende NIS 2-direktiv omkring cybersecurity

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine